Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Oosthuizen, Zeebies 3

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Prachtige twee-onder-één-kapwoning in autoluwe straat

 

 

Prachtige twee-onder-één-kapwoning

Zeebies 3, Oosthuizen

• Op korte afstand van Purmerend en Hoorn
• Ruim perceel met tuin op het zuidwesten
• Voorzieningen als winkels en sportverenigingen in het dorp
• Kindvriendelijke omgeving

Wonen in een kindvriendelijke buurt in Oosthuizen

Gelegen in het dorp Oosthuizen vindt u deze twee-onder-éen-kapwoning met garage. De woning ligt in een kindvriendelijke buurt.

In Oosthuizen zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, dierenkliniek, huisartsenpraktijk, restaurants en cafés, maar ook een voetbalclub, tennisclub en een natuurijsbaan.

Met de N247 bent u in circa 20 minuten in de binnenstad van Hoorn. Gaat u de andere kant op bij de N247 dan bent u in circa 35 minuten via Edam in Amsterdam. Purmerend ligt op circa 20 minuten verwijderd van Oosthuizen. Via de N509 en N243 bent u ook in circa 25 minuten in Alkmaar. Ook zijn er diverse busverbindingen.

Gelegen in kern van Oosthuizen

Gelegen in de kern van Oosthuizen

Het woonhuis

Straatbeeld

Deze twee-onder-één-kapwoning ligt in een rustig en ruim opgezet hofje in een autoluwe straat. Rondom het grasveld staan 8 twee-onder-één-kapwoningen. Doordat het hofje eigenlijk alleen door de bewoners wordt gebruikt, kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen.

U kunt uw auto op eigen erf in of in de garage parkeren. De woning is royaal bemeten en heeft een totale inhoud van circa 351 m³.

Het woonhuis is opgetrokken uit gemetselde gevels. Het dak is gedekt met pannen en is aan de voorzijde voorzien van een dakkapel. De kozijnen zijn van hout en zijn voorzien van isolatieglas. Tevens beschikt de woning over elektrische zonneschermen aan de achterzijde. De tuin ligt op het zuidwesten waardoor u tot in de avond van de zon kunt genieten.

Het huis is aangesloten op water, gas, elektra en riool. Tevens beschikt het woonhuis over een combi CV ketel.

Indeling

Begane grond
Via de entree komt u binnen in de hal van de woning. In de hal kunt u naar de woonkamer of neemt u de trap naar de eerste verdieping. In de hal is ook het toilet.
De woonkamer heeft een u-vorm. Vanuit de zithoek kijkt u uit op het hofje. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een praktische plavuizenvloer.

Woonkamer

De keuken heeft een hoekopstelling is voorzien van een oven, fornuis, magnetron en koel- vriescombinatie.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Keuken

De open keuken met inbouwapparatuur

Eerste verdieping
Vanuit de hal gaat u met de dichte trap naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet.

slaapkamer

slaapkamer

Zolder
De zolder is bereikbaar middels een vaste trap. Op deze verdieping staat de cv ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

overloop

Zolder

De garage

Aan de woning is de garage gebouwd waarin u één auto kunt parkeren. De garage is voorzien van een elektrische kanteldeur. Momenteel wordt de garage als berging gebruikt.
Voor de garage heeft u op eigen erf ook ruimte om zeker twee auto's te parkeren. Via de garage heeft u toegang tot de achtertuin.

Aan de voorzijde van de woning heeft u een betegelde oprit en een grasveld met planten langs de rand.

De tuin

Tuin

Tuin

Het totale perceel is circa 224 m² groot. De achtertuin is netjes onderhouden met een grasveld en diverse beplanting. Bij de achtergevel is een terras gecreëerd waar u 's middags en 's avonds heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Mocht dit toch wat te warm worden dan kunt u het zonnescherm uitzetten.

Door de diverse beplantingen heeft u een fijne beschutte tuin.

Het perceel

Perceel omlijnd

Het perceel omlijnd

Tuin

Het totale perceel is circa 224 m2 groot. De grond is kadastraal bekend als Gemeente Oosthuizen, sectie E, nummer 1298.

Ingekleurd

Ingekleurd het betreffende perceel

 

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -