Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Hippolytushoef, Noordburenweg 2

Prijs
Prijs op aanvraag
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Woonboerderij met 6.420 m² eigen grond

Fraai gelegen in het buitengebied van Hippolytushoef met vrij uitzicht op landerijen, wordt deze royale woonboerderij aangeboden op een ruim perceel van circa 6.420 m² grond.

De woonboerderij is recent gebouwd van duurzame materialen en biedt veel wooncomfort.

Locatie

Deze prachtige woonboerderij is gelegen aan het einde van de karakteristieke Noordburenweg op een van de mooiste plekken van Wieringen. Aansluitend ligt de Rinkeweelsdijk die het verschil maakt tussen het glooiende landschap en de Waddenzee. In elk jaargetijde is het een prachtig wandel- en fietsgebied dat loopt door de wonderschone natuur. De wegenstructuur is eveneens zeer geschikt voor paardenliefhebbers. De locatie aan de Noordburenweg is prima ontsloten naar de afsluitdijk, Den Helder of naar het zuiden via de autowegen A7 of N9. Op loop- en fietsafstand is het gezellige centrum van Hippolytushoef gelegen met al haar voorzieningen.

Woning

Gemetselde gevels voorzien van spouw, schilddak gedekt met pannen en met isolatie onderschoten, houten vierkant, begane grondvloer beton met vloerverwarming, houten verdiepingsvloer, houtenvloeren met isolerende beglazing. 

Begane grond
Entree met ruime hal voorzien van toilet met vaste trap naar 1e verdieping. Royale woonkamer met open leefkeuken voorzien van inbouwapparatuur, 4 slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, douche, twee wastafels en design radiator, kantoor. Bijkeuken met unit van het centraal stofzuigersysteem, wasmachineaansluiting en toilet. Inpandige kledingkasten. Grote garage biedt plaats voor twee auto’s met elektrisch bedienbare overheaddeur. 1e verdieping op garage is hobbyruimte. 1e verdieping in de boerderij is eveneens hobbyruimte met spekstenenkachel.

Beleef deze comfortabele woonboerderij op unieke locatie. Maak een afspraak voor een bezichtiging!

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -