Details:

VERKOCHT

Groep:
Agrarisch

Locatie
De Goorn, De Leet 96

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Woning met royale tuin, bedrijfsgebouwen en 7.740 m² grond

Woning met royale tuin, bedrijfsgebouwen en 7.740 m² grond

Mooi gelegen bedrijfswoning met ondergrond en royale tuin
Circa 2.790 m² bedrijfsgebouwen
Deze unieke locatie biedt vele gebruiksmogelijkheden
Gelegen aansluitend aan de woonbebouwing De Goorn / Avenhorn

Locatie

De locatie bestaat uit:
Agrarische bedrijfswoning met tuin
Bedrijfsgebouwen en kassen
Parkeerruimte

Deze locatie heeft veel mogelijkheden!
Voortzetting met inrichting als bloembollenbedrijf
Wonen aansluitend aan de woonbebouwing De Goorn
De Goorn / Avenhorn als centrumfunctie om de hoek
Alternatieve gebruiksmogelijkheden van de gebouwen

Omgeving

Prima ligging voor een bedrijfslocatie. Aan de openbare weg met goede verbindingen naar de doorgaande wegen. De locatie heeft het beste van twee werelden. Het is gelegen in een agrarisch gebied. Het ligt heerlijk landelijk, maar toch dicht bij het centrum. De Goorn is inmiddels aan Avenhorn vastgegroeid. Dit van oorsprong lintdorp heeft een gezellig centrum en het dorp ligt ook nog eens dicht bij de Ursemmerplas. Er staat een katholieke basisschool. Er is een bibliotheek en een benzinepomp. Er is een restaurant en een café met een zaal voor feesten en partijen. Achter de kerk ligt een katholieke begraafplaats. Er is een winkelcentrum in Avenhorn. Over de oude dorpsweg rijdt de bus van de lijn Hoorn-Purmerend/Alkmaar en er zijn verschillende haltes.

Agrarische bedrijfsvoering

De woning is rond 1971 gebouwd en heeft een inhoud van circa 500 m3. De woning is traditioneel gemetseld met spouwmuren zonder isolatie. Er is een houten kapconstructie met een beschoten kap voorzien van dakpannen. De bijkeuken heeft één bouwlaag en is voorzien van een plat dak. De woning heeft hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De begane grond heeft een betonnen vloer. De eerste verdieping en de vliering hebben een houten vloer.
De woning wordt centraal verwarmd en is voorzien van radiatoren. Tevens is er een alarminstallatie aanwezig.

Begane grond
In de hal is het toilet en de meterkast. De watermeter zit onder het luik dat toegang geeft tot de kruipruimte. Vanuit de hal gaat u naar de woonkamer of met de open trap naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft een royale L-vorm. Het plafond is afgewerkt met houten balkjes en er is een inbouwkast. Fraai is dat de houten vloer doorloopt naar de andere ruimten, zodat er een mooie ruimtelijke beleving ontstaat. De half open keuken is mooi afgewerkt met een landelijke uitstraling en is voorzien van een granieten aanrechtblad, een 5-pits gaskooktoestel, een RVS afzuigkap, een elektrische oven, een koelkast en een ingebouwde vaatwasser. De keuken heeft openslaande deuren naar het vernieuwde zijterras. Via de achteringang komt u in de bijkeuken die voorzien is van twee inbouwkasten en een ruime driedeurs voorraadkast. Vanuit de bijkeuken komt u in de keuken.

De trap in de hal brengt u naar de eerste verdieping. Daar bevindt zich een overloop met vide. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers met berging achter de knieschotten. Aan de achterzijde zijn eveneens twee slaapkamers waarvan er één toegang heeft tot het balkon. Er is een badkamer met een nieuw dakkapel, een ligbad, een aparte douche met glaswand, een hangend toilet, een wastafelmeubel en een designradiator.

Vanaf de overloop is er een vlizotrap naar de vliering. Deze ruimte is geschikt als berging.

Rondom de woning ligt een tuin van circa 1.000 m² met aan de keuken een vernieuwd terras dat onlangs voorzien is van veiligheidsglas.

Bedrijfsgebouwen en kassen

Schuur met verwerkingsruimte en cellen, circa 840 m²
De schuur is rond 1971 gebouwd en heeft een oppervlakte van circa 840 m².
De afmetingen zijn circa 42x20 meter, goothoogte circa 3,60 meter en een nokhoogte van circa 8 meter. De schuur is onderheid en heeft een gewapende betonvloer. Er zijn gemetselde gevels met spouwmuren en het heeft een houten spantenconstructie met vrije overspanning. Het zadeldak is gedekt met asbestcementhoudende golfplaten en met isolatie onderschoten. In de voor- en achtergevel zit een schuifdeur van circa 4x4 meter, die aan de achterzijde zijn vernieuwd (Salco deuren). Het gebouw wordt gebruikt als werkplaats en heeft de volgende indeling: kantoor met radiatorverwarming, een stoppenkast en twee vaste kasten voor diverse opslag.
Kantine met een aanrechtblok, koud water en radiatorverwarming, toilet en wasruimte met RVS spoelbak. Boven het kantoor en de kantine is een kleine bergzolder. Er is een cellenblok van 6 cellen waarvan één koelcel tevens dient als doorgang naar de aangrenzende broeikas. De achterste twee cellen zijn extra geïsoleerd. Het betreft koel/warmtecellen met een temperatuurbereik van -2°C tot + 25°C. De hoogte van de cellen is 3,60 meter. De cellen zijn voorzien van heaterverwarming en tempex plafondplaten. De schuur is voorzien van elektra en verlichting. Er zijn twee gasgestookte CV-ketels, bouwjaar 2014 met het merk Remeha. Deze ketels leveren de verwarming voor de cellen en de nieuwste kas. Achter de schuur bevindt zich een kleine ruimte met daarin een centrale afzuiger voor de bollenpel-lijn.

Broeikas aan de schuur, circa 220 m²
Deze is rond 1975 gebouwd en in 2003 gerenoveerd. De broeikas heeft een oppervlakte van circa 220 m². De afmetingen zijn circa 39x5,82. De goothoogte aan een zijde is 1,90m. Aan de andere zijde 3,20m. De nokhoogte is circa 4m. Aan de schuurzijde wordt gebruik gemaakt van de bestaande muur van de schuur. De kopgevels hebben aan de binnenzijde een gemetselde borstwering van gasbetonblokken. Daarboven een houtconstructie met isolatiemateriaal tussen het houtwerk. De kopgevels zijn aan de buitenzijde voorzien van damwandprofielbeplating. Het dak heeft een gegalvaniseerde stalen constructie. Aluminium roeden met enkele beglazing. Er ligt een betontegelvloer. De doorlopende nokluchting is elektrisch te bedienen. Pijpenverwarming. TL-verlichting. Wateraansluiting voor druppelbevloeiing. Schermdoek, eveneens elektrisch te bedienen.

Broeikas met cel en werkruimte, circa 630 m²
Het bouwjaar is circa 1976. De oppervlakte bedraagt circa 630 m².
Afmetingen zijn circa 42x15 meter. De goothoogte in het schuurgedeelte is circa 3,60 meter en in het kasgedeelte is dit circa 1,95 meter. Nokhoogte is in het schuurgedeelte circa 8 meter en in het kasgedeelte circa 6,80 meter. De kas heeft een gemetselde halfsteens borstwering, met aan de binnenzijde Dupanel isolatie. Het dak van de schuur is bedekt met asbestcementhoudende golfplaten. Het dak van de kas heeft aluminiumroeden met enkel glas. Doorlopende, elektrisch bedienbare nokluchting. De koel-/warmtecel heeft een afmeting van circa 6x6,5. De voorzieningen in de kas bestaan uit pijpenverwarming, schermdoek, wateraansluiting, TL-verlichting. Het ketelhuis bestaat uit twee gasgestookte CV-ketels, bouwjaar 2002, merk Remeha. Deze doen dienst voor beide broeikassen en enkele cellen. De cel is voorzien van een heater en een koelblok. Temperatuurbereik: -2°C tot + 25°C.

Cellenblok achter broeikas, 345 m²
Het bouwjaar is circa 1977 en een oppervlakte van 345 m². De afmetingen zijn 23x15 meter. De goothoogte is circa 3,60 meter. De nokhoogte is circa 8 meter. Het is onderheid. Cellen hebben extra isolatie, evenals de plafonds. Het dak is niet geïsoleerd en bedekt met asbestcementhoudende golfplaten. De vloer is niet onderheid en voorzien van gewapend beton. Er zijn twee koel-/warmtecellen met een temperatuurbereik van -2°C tot +30°C. Voor de cellen is een werkruimte. Elke cel heeft twee heaters en twee verdampers. Twee koelmotoren. TL-verlichting. De werkruimte is niet verwarmd.

Overkapping aan de voorzijde, 180 m²
Bouwjaar is circa 1995 en de oppervlakte circa 180 m².
De afmetingen zijn circa 12 x 15 meter. De goothoogte circa 3,60 meter. De nokhoogte circa 8 meter. De overkapping is onderheid. De vloer is van gewapend beton en geheel onderheid. De constructie bestaat uit stalen spanten. Gevels met gemetselde borstwering van circa 50cm en voor het overige met damwand. Zijkant van de erfzijde is open. Dak bestaat uit asbestvrije golfplaten. Vaste kuubkisten-droogwanden met een capaciteit van 4 kisten hoog en 3x2 kisten breed. Van de droogwand zijn er 2x2 met verwarming en 1x2 alleen luchtdroging. De overkapping is voorzien van TL-verlichting.

Broeikas, gebouwd in L-vorm, 575 m²
Het bouwjaar is circa 1996, Venlotype, systeem Prins-Dokkum. Oppervlakte van 575 m².
Gestorte plaatfundering met betonpoeren. Gewapend betonnen vloer (15 cm).
Geheel gegalvaniseerde constructie met tralieliggers. Zijgevel met gedeeltelijke damwand met Dupanel isolatie. Daarboven een strook enkel glas in aluminium roeden. Dak met aluminium roeden, enkel glas. Om en om nokluchting, elektrisch bedienbaar. In de buitengevel zit een dubbele aluminium schuifdeur. Bij de sluis met de doorgang naar de schuur zijn folieklapdeuren.
De voorzieningen bestaan uit pijpenverwarming, TL-verlichting, schermdoek bovenin en langs de gevels, elektrisch bedienbaar, wateraansluiting.

Grond

Kadastraal bekend: Gemeente Wester-Koggenland, sectie F, nummers 2270, 2271, 2272
Grootte: 0.77.40 ha
Bestemming: Enkelbestemming Agrarisch en dubbelbestemming waarde Archeologie 5, zie bijgevoegd bestemmingsplan kaart met voorschriften.

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -