Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Westwoud, Oudijk 46

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Wonen met schuurruimte in een landelijke omgeving

Wonen met schuurruimte in een landelijke omgeving

Gelegen op een ruime kavel, 4.800 m2
Unieke locatie voor wonen, werken en andere gebruiksmogelijkheden

Locatie

De woning is gelegen aan de Oudijk de Gemeente Drechterland. Het westelijk deel van de Oudijk ligt in het verlengde van de Dorpsstraat Zwaag. De stedelijke bebouwing gaat bij de Oudijk over in een lintdorp met landerijen. Hoewel Oudijk onderdeel uitmaakt van Westwoud, is de aansluiting bij Zwaag gelegen. Zwaag heeft goede maatschappelijke voorzieningen en een actief, sociaal dorpsleven.
In het dorp zijn diverse basisscholen en andere voorzieningen. Voor het voortgezet onderwijs zijn er tal van mogelijkheden in Hoorn. Vanaf Hoorn heeft u een goede treinverbinding richting Amsterdam.
De locatie heeft het beste van twee werelden. Het ligt heerlijk landelijk, maar niet ver van de stad Hoorn en op slechts enkel minuten afstand van de uitvalsweg de A7.

Woonhuis

Deze vrijstaande woning is landelijk gelegen. De plek biedt u dan ook veel rust, ruimte en privacy. Het woonhuis is in 1948 gebouwd en verkeert nog in redelijk oorspronkelijke staat. De woning heeft een inhoud van circa 600 m3. De woning is voorzien van een bijgebouw c.q. schuurruimte welke direct grenst aan de achterkant van de woning door middel van een overkapping. De ruimte is verdeeld in twee gedeeltes met een totale oppervlakte van circa 306 m2. In de achterste ruimte bevinden zich twee koelcellen welke buiten gebruik zijn.

Het woonhuis is opgetrokken uit gemetselde gevels met spouw en is voorzien van een zadeldak gedekt met pannen. Er zijn houten kozijnen met isolerende beglazing op de begane grond en op de eerste verdieping enkele beglazing.
Het woonhuis is aangesloten op gas, water, elektra, septictank en er is een HR-combiketel aanwezig.
De tuin aan de voorzijde is op het zuiden gelegen. Aan de westzijde is het mogelijk om een royale tuin aan te leggen zodat u ook van de avondzon kan genieten.

Begane grond
Bij het betreden van de woning komt u in de hal waar zich een toilet bevindt evenals de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap bevindt zich een kelderkast. De woonkamer heeft veel lichtinval. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken en de doucheruimte. De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een wastafel.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers en een zolderruimte. Deze kunnen eveneens als berging/hobbyruimte gebruikt worden.

Bijgebouwen

Het woonhuis en de bijgebouwen zijn middels een overkapping aan elkaar verbonden.
Het eerste gedeelte, vanuit de woning gezien, is in circa 1970 gebouwd en heeft een oppervlakte van circa 136 m2. De goothoogte is circa 3,50/2,80 meter en de nokhoogte circa 4,5 meter. De ruimte is voorzien van een grote schuifdeur.
De ruimte heeft houten spanten, een zadeldak gedekt met asbestcementhoudende golfplaten met tempex onderschoten. De gevels zijn voorzien van deels een houten wand en deels damwandprofielplaten. Er is een betonnen vloer.
De achtergelegen ruimte heeft een oppervlakte van circa 169 m2, een goothoogte van circa 3,50 meter en een nokhoogte van circa 6,5 meter. Deze ruimte is eveneens voorzien van een grote schuifdeur met bovenlichten. Er zijn twee koelcellen aanwezig welke buiten gebruik zijn. De ruimte is opgetrokken uit stalen spanten met vrije overspanning. Het heeft een zadeldak gedekt met asbestcement houdende golfplaten met Dupanel onderschoten. De gevels zijn voorzien van damwandprofielplaten met hout beschoten.
Beide ruimten hebben een betonnen vloer en hebben vele mogelijkheden.

De schuren zijn voorzien van elektra en verlichting.

Grond

Het geheel ligt op 4.800 m2 eigen grond.
Het weiland welke vrij is van bebouwing heeft een oppervlakte van circa 3.000 m2 en grenst aan fruittuinen.
De kleigrond is geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden. In het weiland is een betonpad gelegen.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -