Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Berkhout, Bobeldijk  1A

Prijs
v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Wonen aan de Bobeldijk

Landelijke bouwkavel gelegen op korte afstand van Hoorn.

De bouwlocatie is gelegen aan de Bobeldijk met uitzicht op het fraaie landschap van het buitengebied van de gemeente Koggenland. De kavel ligt landelijk en bevindt zich dicht bij alle voorzieningen en is gelegen op korte afstand van het centrum van Hoorn. Het zeer royale perceel heeft een oppervlakte van circa 1.634 m². De breedte bedraagt circa 38 meter en de lengte is circa 43 meter. U kijkt uit aan de overzijde vrij het landschap in. Het is een mooie bijna vierkante kavel, waardoor het bouwvlak op het midden van de kavel ligt. De bestemming is gereed voor een bouwaanvraag van uw droomhuis.

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning, als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van de bestemmingsplanvoorschriften en de welstandsbeoordeling. De huidige bebouwing zal uiteraard worden verwijderd.

Op de kavels mag een royale vrijstaande woning worden gebouwd. De impressie van de woning is indicatief, het uiteindelijke ontwerp dient altijd aan de gemeente te worden voorgelegd.

De uitgebreide brochure en bestemmingsplanvoorschriften zijn via H³ Landelijk Vastgoed op te vragen: mail ons op info@h3.nl of bel 0229-55 10 33

 

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -