Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Hensbroek, Wogmeer 78

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Mooie vrij gelegen woning met vele gebruiksmogelijkheden

Deze mooie vrij gelegen woning biedt u vele gebruiksmogelijkheden! Het woonhuis beschikt over een royale beschutte tuin.

• Mooie vrij gelegen woning met vele gebruiksmogelijkheden.
• Zonnige achtertuin.

De aangrenzende bijgebouwen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De locatie beschikt tevens over een flink perceel weiland. In combinatie met de bijgebouwen de ideale locatie om paarden te houden of andere dieren.

De locatie bestaat uit:
• Woonhuis
• Garage
• Twee schuren
• Hobbykas

Locatie

Hensbroek ligt tussen Obdam en Rustenburg en ligt op ongeveer 6 kilometer vanaf Heerhugowaard. Het dorp kenmerkt zich door haar landelijke ligging. Door de ligging op relatief korte afstand van de nu in aanleg zijnde N23, bent u binnen enkele autominuten op de A7 richting Amsterdam.

De locatie is gelegen aan het gevarieerde lint van de Wogmeer maar ligt officieel in Hensbroek. Wogmeer is een droogmakerij en zich kenmerkt door de rechte kavel structuren. Wogmeer maakt onderdeel uit van de gemeente Koggenland in de provincie Noord-Holland en heeft ongeveer 2000 inwoners. Het dorp kent een levendig en actief verenigingsleven.

Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in het nabij gelegen Avenhorn en Heerhugowaard. Beide kernen zijn voorzien van een winkelcentrum met bekende winkelketens.

Woonhuis

Woonhuis

De woning is gebouwd in circa 1925 en heeft een inhoud van circa 425 m³.

Het woonhuis is opgetrokken uit gemetselde gevels. Het zadeldak is gedekt met pannen en is met hout onderschoten. De kozijnen zijn van hout en zijn deels voorzien van isolatieglas. De vloeren in de woning zijn van hout.
Het woonhuis is aangesloten op water, gas, elektra en riool en er is kabeltelevisie. Het perceel heeft een agrarische bestemming.

Indeling
Begane grond
De woning heeft een ruime woonkamer met een erker, een woonkeuken en een bijkeuken. Op de begane grond bevinden zich de badkamer, een slaapkamer en het toilet.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een bergruimte.

Bijgebouw 1

De schuin achter de woning gelegen schuur is gebouwd in circa 1925 en heeft een oppervlakte van circa 160 m².

De schuur is opgetrokken uit gemetselde gevels, de schuur heeft deels een zadeldak welke gedekt is met pannen en met riet is onderschoten en deels een plat dak, de vloer is van beton.

De schuur doet dienst als berging.

Bijgebouw 2

De tweede schuur heeft een oppervlakte van circa 170 m².

De schuur is opgetrokken uit houten spanten, de gevels zijn deels bekleed met hout en deels met damwandprofielplaten en de schuur heeft een open front. De schuur heeft een Asymmetrisch zadeldak welke gedekt is met asbestcement houdende golfplaten. De vloer is onverhard.

De schuur doet dienst als opslag voor hooi en machines.

Overig

De locatie beschikt tevens over een mestplaat met keerrand.

Garage

Garage

De garage is gebouwd in circa 1980 en heeft een oppervlakte van circa 30 m².

De garage is opgetrokken uit gemetselde gevels, het zadeldak is gedekt met asbesthoudende golfplaten en er liggen betontegels op de vloer. De garage heeft twee maal een kanteldeur.

In de garage is er plaats voor twee auto's.

Hobbykas

Hobbykas

De hobbykas heeft een oppervlakte van circa 24 m².

De hobbykas is opgetrokken uit een frame met glazen wanden en een glazen dak.

Grond

Grond

De totale oppervlakte van het perceel weiland bedraagt circa 3,5 ha en is te koop maar valt buiten deze vraagprijs.

Het perceel weiland bestaat uit kleigrond, welke is geschikt voor diverse teelten. Het perceel weiland is overwegend rechthoekig van vorm. Via het erfperceel heeft het weiland ontsluiting naar de openbare weg.

Perceel

Het aangeboden erfperceel is circa 3.400 m2 groot. De grond is kadastraal bekend als Gemeente Obdam, sectie F, nummer 803. Meer grond is bespreekbaar.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -