Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
't Veld, Wilhelminalaan 34

Prijs
€ 275.000,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk gelegen ruime gezinswoning met zonnige tuin op het zuidoosten

Landelijk wonen in nette gezinswoning met ruime tuin

• Geschakelde lichte vierkamer gezinswoning
• Mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer
• Woning geheel gerenoveerd in 2006-2010
• Goed onderhouden en de beschikking over veel bergruimte
• Totaal gelegen op een perceel van 313 m²

Ligging

Deze goed onderhouden ruime gezinswoning ligt aan de rand van de bebouwing van het Noord Hollandse dorpje 't Veld. Het kleine dorpje 't Veld staat bekend om de gezelligheid, de kleine winkeltjes en het actieve verenigingsleven. Er zijn zeer veel faciliteiten voor elke leeftijd die de leefbaarheid zeer ten goede komen. Het lager onderwijs en de voor- en naschoolse opvang zijn in ruime mate aanwezig. Een actief jongeren- en ouderenbeleid resulteert in een sociale omgang met elkaar en een groot saamhorigheidsgevoel.

Het woonhuis

Deze goed ingedeelde gezinswoning is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de woning over een ruime woonkamer en keuken, ruime slaapkamers en is elke verdieping voorzien van handige bergruimte. Verder beschikt de woning over een zonnige tuin welke beschut is aangelegd. Als kers op de taart heeft u vanaf de voorkant van het perceel een wijds uitzicht over de landerijen.

Woonkamer

Het woonhuis is gebouwd in circa 1974 en geheel gerenoveerd in 2006-2010. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van circa 115 m² en een inhoud van circa 380 m³.

Het woonhuis is opgetrokken uit gemetselde gevels voorzien van spouw. Het lessenaars dak is in 2006 geheel vernieuwd met nieuwe dakpannen en 13 cm isolatieplaten. Ook is er een dakkapel geplaatst welke is voorzien van kunststof kozijnen en kunststof rabat delen. De overige kozijnen van de woning zijn van hout. Alle kozijnen zijn voorzien van isolatieglas. De vloeren zijn van beton en zijn deels voorzien van vloerverwarming (keuken, hal, badkamer en toilet.

Het woonhuis is aangesloten op water, gas, elektra en het riool en heeft een combi CV ketel.

Indeling

Begane grond

Begane grond

Aan de zijzijde van de woning bevindt zich de deels overdekte patioachtige entree met toegang tot de hal. Via de hal heeft u toegang tot de woonkeuken en de aan de voorkant van de woning gelegen bergruimte.
De moderne en ruim opgestelde woonkeuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over divers inbouwapparatuur. Door de ruime opstelling heeft de keuken genoeg bewegingsvrijheid en beschikt de keuken over voldoende kastruimte.

Keuken

Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot de ruime en lichte woonkamer. De open trap in de woonkamer geeft een speels effect en de vele ramen zorgen een aangename, sfeervolle maar vooral lichte ruimte. De woonkamer is voorzien van diverse inbouwspots en een prachtige houten vloer.

Eerste verdieping

Eerste verdieping

Via de overloop heeft u toegang tot de twee ruime slaapkamers, de badkamer en een bergruimte. De badkamer is voorzien van een hoekligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel en het tweede toilet. De bergruime op deze verdieping is nu in gebruik als waskamer maar is ook uitermate geschikt als inloopkast.

Tweede verdieping

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevindt zich de derde slaapkamer van de woning. De voorzolder is nu nog een grote open ruimte maar leent zich prima om een (eventuele) vierde slaapkamer te realiseren. Ook op de tweede verdieping is er weer bergruimte aanwezig.

De tuin

Tuin

De zonnige tuin met een perceeloppervlakte van circa 313 m² is gelegen op het zuidoosten. De beschut aangelegde en langgerekte tuin biedt een tal van mogelijkheden.
De patioachtige entree is deels overdekt en beschikt over een kleine buitenkeuken. In de tuin zijn verschillende terrassen aangelegd en is er bij de aanleg veel gebruik gemaakt van veel groen.

Het perceel

Kadastrale kaart ingekleurd

Het totale perceel is totaal circa 313 m² groot. De grond is kadastraal bekend als Niedorp, sectie E, nummer 605.
Het perceel heeft de bestemming wonen.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -