Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Nibbixwoud, Wijzend 13

Prijs
€ 525.000,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Prachtige riet-gedekte boerderij in het buitengebied van Nibbixwoud

Gelegen op een ruim perceel van circa 3.200 m² aan de karakteristieke lintbebouwing van Nibbixwoud

• Vrij uitzicht, tuin op het zuiden.
• Meer grond bespreekbaar tot circa 1.1 ha
• Gelegen op een perceel van circa 3.200 m²
• Aan de karakteristieke lintbebouwing van Nibbixwoud

Landelijk wonen

Aanzicht

Gelegen aan de Wijzend, in het buitengebied van Nibbixwoud bevindt zicht deze fraaie riet gedekte woon boerderij met vijf slaapkamers en een grote bergruimte.

Het dorp Nibbixwoud kent een levendig verenigingsleven en beschikt over de dagelijkse voorzieningen. Voor speciaal producten en winkels kunt u recht in de stad Hoorn die op circa 15 autominuten is gelegen. Alle gemakken van dorp en stad zijn dichtbij en middels de rijksweg A7 is onder andere Amsterdam ook zeer goed bereikbaar.

Nibbixwoud beschikt over diverse voorzieningen zoals winkels, openbaarvervoer, basisscholen, sportverenigingen. Eens per jaar in juli is de jaarmarkt waar mensen vanuit de wijde omtrek op af komen.

De boerderij

Boerderij

De riet-gedekte boerderij is rond 1900 gebouwd en daarna diverse malen verbouwd. De boerderij heeft een woonoppervlakte van circa 217 m² en heeft een totale inhoud van circa 1292 m³.

De boerderij is opgetrokken uit gemetselde gevels. Het dak, een schilddak, is deels gedekt met riet en deels gedekt met pannen. De kozijnen zijn van hout en zijn voorzien van isolatieglas.

De boerderij is aangesloten op water, gas, elektra. tevens beschikt de boerderij over een combi cv ketel.

Indeling

Begane grond

Plattegrond

Via de entree komt u binnen in de hal van de boerderij.

Vanuit de hal komt u in de woonkamer. De woonkamer is ruim bemeten en biedt genoeg mogelijkheden voor het creëren van onder andere een zit- en eethoek. Naast de mooie grote ruimte zorgen de vele raampartijen voor aangenaam veel daglicht.

Woonkamer

Aan de woonkamer gesitueerd bevindt zich de keuken. De keuken is landelijk ingericht en heeft karakteristieke elementen. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de keuken is ruimte genoeg om heerlijk samen te ontbijten.

Keuken

Naast de keuken is een ruimte die momenteel gebruikt wordt als kantoor, maar dit kan ook prima dienst doen als hobbykamer, atelier of bibliotheek, kortom er zijn vele mogelijkheden.

Vanuit de woonkamer komt u in de ruime slaapkamer die ook in verbinding staat met de badkamer. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafelmeubel.

Vanuit de badkamer komt u in de hal. Vanuit deze hal heeft u aan de rechterkant weer toegang tot de woonkamer, recht voor u treft u een berging/bijkeuken en als u naar links gaat dan ziet u de wasruimte met cv opstelling en een apart toilet. Aan de linkerkant is de toegang naar de garage en voor u bevind zich nog een berging.

Eerste verdieping

Plattegrond

Via de woonkamer gaat u met de trap omhoog naar de eerste verdieping. Hier is een overloop die toegang geeft tot de overige vier slaapkamers en het toilet.

Het perceel

Kadastrale kaart

In deze brochure wordt een deelperceel met circa 3.200 m² aangeboden (gearceerd op bovenstaande kaart). Het totale kadastrale perceel is ruim 1.4 ha groot. Het is bespreekbaar om de overige circa 1.1 ha extra grond in een koopvoorstel te betrekken (kruislings gearceerd op bovenstaande kaart).

De boerderij leent zich eventueel prima om te verbouwen tot dubbele bewoning.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -