Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Burgerbrug, Welgelegen 4

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel

Gelegen op een heringericht voormalig agrarisch erf aan de Grote Sloot ligt deze vrijstaande woning met erker

• Ruime woning met veel mogelijkheden
• Gelegen op korte afstand van het strand en duinen
• Ruim perceel van circa 880 m²

Landelijk en vrijstaand wonen aan de Grote Sloot te Burgerbrug

 

Impressie

Ten noorden van het dorpje Burgerbrug, is een uniek en kleinschalig woningbouwlocatie gerealiseerd op een voormalig agrarisch erf. De indeling van dit plan is geïnspireerd op het voormalige agrarische erf. De woningen staan rondom een nieuw hof en worden omsloten door water. De entree van het hofje is gelegen aan de Grote Sloot.

De woning maakte onderdeel uit van dit voormalige agrarische erf en is blijven staan. De woning maakt dan ook nu een onderdeel uit van het nieuwe plan en staat op een ruime kavel met veel ruimte voor erfbeplanting. Het landelijke en waterrijke karakter van het gebied wordt versterkt door de het water rondom de woningen in het hof.

Het plan bevindt zich aan de rand van de dorpskern, grenzend aan het open landelijke gebied. Het plangebied is gelegen in de Zijpe Polder, aan de Grote Sloot en is op dit moment volop in ontwikkeling.

Burgerbrug

Ligging

Burgerbrug is een karakteristiek dorp met onder andere de watergang de Grote Sloot, historische lintbebouwing langs een kruispunt van wegen, en molens langs de Grote Sloot. Het dorp kent enkele waardevolle historische elementen, zoals de hervormde kerk, gelegen midden in het dorp aan de Burgerweg. Ten noorden van het plangebied staat aan de Grote Sloot de fraaie katholieke kerk uit 1866, met pastoriewoning.

Burgerbrug heeft een actieve dorpsgemeenschap. Er bestaan diverse verenigingen die activiteiten organiseren in en rond het dorp en er bevindt zich een nieuwe brede school. Burgerbrug is gelegen op korte afstand van de kustplaatsjes Petten en Schoorl. Een gebied waar u kunt genieten van een heerlijk strand, een prachtig duin- en boslandschap en een gezellig centrum met winkels, restaurantjes en terrasjes.
De locatie is gelegen op slechts 12 kilometer van het gezellige centrum van Schagen. Heerhugowaard is op 17 km afstand gelegen. En binnen ongeveer 4 km bent u op het strand!

Kortom, een ideale omgeving om een fijn thuis te maken. Een plek waar het heerlijk genieten is van een rustige en veilige omgeving.

De woning

Woning

Deze vrijstaande woning met erker is gebouwd in circa 1958. De gevels van de woning zijn gemetseld en een deel is voorzien van hout. De kozijnen zijn van hout en zijn voorzien van isolatieglas. De vloeren op de begane grond zijn deels van hout en deels van beton. De woning is aangesloten op water, elektra, gas en het riool.

De woning is ruim en speels ingedeeld. De totale woonoppervlakte van de woning met aanbouw is circa 133 m². De woning heeft een totale inhoud van circa 524 m³.

Indeling

Begane grond


Begane grond

Aan de zijkant van de woning bevindt zich de ruime entree. Vanuit de entree komt u in de ruime bijkeuken waar tevens het toilet zich bevindt. De woning is ook vanaf de andere zijde te betreden vanuit de bijkeuken. De bijkeuken is zeer ruim van formaat. Hier bevindt zich het toilet en de toegang tot de kelder.

Aan de bijkeuken grenst het woongedeelte. De woonkamer met erker is gesitueerd aan de achterkant van de woning waardoor er vanuit de kamer en de erker fraai uitzicht is over de tuin. De kamer heeft door de U-vormige indeling een speelse en knusse indeling, ondanks het ruime formaat. De open woonkeuken is eenvoudig ingericht. Hier zijn dus genoeg kansen en mogelijkheden.

Woonkamer

Tussen de keuken en de woonkamer zit de hal met de trapopgang naar de verdieping.

De L-vormige keuken is functioneel en eenvoudig ingericht en biedt voldoende kastruimte. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel waar gezellig aan getafeld kan worden.

Keuken

Verdieping

Verdieping

De overloop op de verdieping geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer

Alle drie de slaapkamers zijn mooi van formaat. Elke slaapkamer is voorzien van één of meerdere handige ingebouwde kasten zodat optimaal van de ruimte gebruik kan worden gemaakt.

Eén van de slaapkamers biedt toegang tot het dak van de aanbouw boven de bijkeuken.

Ook de badkamer is ruim. Door het grote raampartij een lichte ruimte waar goed geventileerd kan worden. De aankleding is eenvoudig maar netjes. Er zijn twee wastafels, er is een douche en een toilet. Ook deze ruimte biedt genoeg mogelijkheden waarbij ook gedacht kan worden aan een andere indeling waarbij een bad zeker tot de mogelijkheden behoort.

Badkamer

Kadastraal

Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Zijpe, sectie E, nummer 1306 (gedeeltelijk). Het perceel wordt nog door het kadaster uitgemeten. Het perceel wordt circa 880 m² en is circa 23 meter breed en circa 38 meter lang. De tuin rondom de woning is nog volledig naar eigen wens in te richten.

Perceel

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -