Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Oost-Graftdijk, Oostgraftdijk 92

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Comfortabele vrijstaande woning met royaal gastenverblijf, gelegen aan vaarwater en met bijzonder mooi uitzicht!

Vrijstaand wonen met separaat gastenverblijf/vakantiewoning en met bijzonder mooi uitzicht over het water!

Uitzicht

- Landelijke woning met hoogwaardig afwerkingsniveau
Het gastenverblijf biedt u tal van gebruiksmogelijkheden
- Totaal gelegen op ruim perceel van 680 m²

Oost-Graftdijk

Oost-Graftdijkt is gelegen in een mooie landelijke omgeving. Het ligt tussen een aantal kleinere dorpen in met daarom heen de steden Alkmaar, Purmerend en Zaanstad. De ligging aan het water in combinatie met de omliggende weilanden en boerderijen biedt u een hoge kwaliteit van wonen. Deze mooie woning is gelegen op een steenworp afstand van het Alkmaardermeer en de Eilandspolder met haar langwerpige weilanden tussen een netwerk van sloten en waterplassen.

Het pittoreske Oost-Graftdijk ligt nabij een ander fraai dorpje De Rijp. Deze omgeving was het toneel van Koningsdag, veel mensen hebben kunnen zien hoe aantrekkelijk deze omgeving is om in te wonen. Ruimte, weids uitzicht, prachtig zonlicht schittert over het water dat voor de deur ligt. Botenliefhebbers halen hun hart op. Op zonnige zomerdagen is het heerlijk om een bootje in te stappen en naar bijvoorbeeld Alkmaar te varen.
De kleuren en geluiden in de polder veranderen mee met de seizoenen. In het voorjaar gonst het frisgroene grasland van de kikkers en weidevolgels. In de herfst heeft de wind vrij spel over de vlakte en 's winters is het slotennetwerk een paradijs voor schaatsliefhebbers.
Dit is waarom de omgeving ook veel wordt bezocht door toeristen vanuit Amsterdam en het tevens een populair wandel – en fietsgebied is.
In het nabij gelegen en gezellige centrum van De Rijp treft u een bakker, slager en andere diverse winkels. In de stadscentra van Alkmaar en Wormerveer bieden een groter assortiment van winkels en speciaal producten.

Woonhuis

Woonhuis

Deze fraaie woning is gebouwd in 2004 en beschikt daarnaast ook over een royaal gastenverblijf met zelfstandige entree. De woning kan worden gezien als gezinswoning, als gezinswoning met praktijk zoals bijvoorbeeld kunstatelier, lesgeven, schoonheidssalon, maar ook voor bijvoorbeeld een separate werkplaats, bed & breakfast, recreatiewoning en mantelzorg. Het gastenverblijf biedt u tal van gebruiksmogelijkheden!

De woning is in 2004 van goede materialen gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk voorzien van een geïsoleerde spouw, het zadeldak is gedekt met pannen en is met isolatie onderschoten. De topgevels zijn gebiedseigen en met hout bekleed. De kozijnen zijn van hardhout en voorzien van isolatieglas. De begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming.

Indeling

Begane grond
Woonkamer

Op de begane grond bevindt zich de hal welke centraal is gesitueerd tussen de woonkamer en de woonkeuken. Vanuit de hal gaat u naar de woonkamer of met de trap naar de eerste verdieping. De L-vormige woonkamer heeft veel lichtinval vanwege diverse ramen en de openslaande deuren.

Keuken

 

De dichte woonkeuken is ruim opgezet en voorzien van ramen aan beide kanten en openslaande deuren. De woonkeuken is voorzien van inbouwapparatuur en een groot natuurstenen aanrechtblad. In deze fraaie landelijke woonkeuken zult u menig uurtjes verblijven. Gezellig met vrienden en familie heerlijk bijpraten en eten. En als het weer het toestaat heerlijk met de openslaande tuindeuren open zodat het zonnetje in huis komt. Ook vanaf deze plek heeft u zicht op het water en ziet u de bootjes die gezellig langs varen.

Eerste verdieping
Op overloop van de eerste verdieping aangekomen treft u 3 slaapkamers, een badkamer en de toegang tot de zolder (middels vaste trap). De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, bad en douche.

Bijgebouw / Gastenverblijf / vakantiewoning 't Schuurhuis'

Gastenverblijf

Dit zelfstandig te betreden gastenverblijf is een kleine woning op zich. Zo beschikt het op de begane grond over aardige woonkamer met keuken. Op de eerste verdieping zijn maar liefst drie slaapkamers gesitueerd waarvan één met een wel heel bijzonder uitzicht over de weilanden.

Afmetingen en inhoud
De woning heeft een afmeting van circa 8,30 meter bij 11,54.
De inhoud bedraagt circa 530 m³.
Het gastenverblijf heeft een afmeting van circa 7,50 meter bij 8,50 meter.
De inhoud van het gastenverblijf bedraagt circa 260 m³.
De berging heeft een afmeting van circa 4,50 bij 3,50 meter
met een oppervlakte van circa 16 m².

Grond

Het totale perceel is 680 m2 groot. De grond is kadastraal bekend als Gemeente GRAFT-DE RIJP, sectie G, nummers 1312 en 1314.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -