Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Berkhout, Bobeldijk 27

Prijs
310.000,=k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vrijstaande woning met vrij uitzicht gelegen op 1.300 m2

Deze vrijstaande woning met bergingen is gelegen op een royaal perceel met een oppervlakte van 1.300 m².

Het heeft een unieke ligging aan breed water en is vrij gelegen op korte afstand van het centrum van Hoorn en de A7. Uniek wonen in deze prachtige vrijstaande woning in landelijke omgeving met een geweldig vrij uitzicht over de landerijen op rustige locatie direct aan de Bobeldijk.

Woning                      

De woning is gebouwd voor 1900 en is opgetrokken uit gemetselde gevels met voorzetwanden. De houten kozijnen zijn deels voorzien van isolerende beglazing. Het schilddak is gedekt met pannen en met hout onderschoten. Vloeren op de begane grond zijn van hout, evenals de verdieping.

De woning heeft een inhoud van circa 525 m3 en is iets hoger gelegen dan de omgeving waardoor het mooie aangezicht wordt versterkt. De voorgevel is circa 12 meter breed en de zijgevels circa 8,80 meter. De goothoogte bedraagt circa 3,50 meter en de nok circa 7,50 meter. 

De woning wordt verwarmd door een verwarmingsketel uit 2009. Het is een combiketel zodat ook het warm water voor douche en keuken hiervan wordt voorzien.

De woning heeft een zeer zonnige woonkamer welke is gelegen op het oosten en draait in de middag naar het zuiden. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 24 m2. De woonkeuken is gelegen op het oosten. De ruime ontvangsthal biedt een centrale as in de woning waarbij elk vertrek toegankelijk is. U komt direct in de woonkamer, keuken, toilet en diverse slaapkamers die voorzien zijn van inbouwkasten. De 1e verdieping is in gebruik als bergruimte en is te bereiken middels vlizotrap. Ook is er een kelder aanwezig met een oppervlakte van circa 7,5 m2. De badkamer bevindt zich in de berging en beschikt over een douche en wastafel. 

De nutsvoorzieningen bestaan uit gas, water en elektra. De woning heeft kabelaansluiting en is aangesloten op het riool. De woning wordt verwarmd door een combiverwarmingsketel uit 2009. 

Berging en garage

Aan de woning is in 1955 een berging aangebouwd die inpandig te bereiken is. De berging heeft een betonnen vloer en is met pannen gedekt. De oppervlakte van de berging is circa 30 m2. De garage/werkplaats die zich naast de berging bevindt heeft een oppervlakte van circa 20 m2. Ook is er een royale tuin rondom het huis aanwezig. Het woonperceel is middels een houten brug met stalen leggers naar de openbare weg ontsloten.      

Tuin

De brede en zonnige tuin aan westzijde, de woning beschikt over een achterom. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De garage/ werkplaats geeft de kleine hobbyist een mooie werkruimte en andere mogelijkheden. De tuin is grotendeels voorzien van gras waardoor het een ideale speelplaats is voor uw kinderen en/of huisdieren. 

Extra mogelijkheden

Er kan meer grond worden aangekocht om het erf te vergoten.

Locatie

Deze prachtige woning is gelegen aan het karakteristieke en gevarieerde lint van de Bobeldijk. De locatie biedt u vrij uitzicht aan zowel de voor, achter en zijkant van de woning. In elk jaargetijde kunt u de wonderschone natuur ervaren. Fietsen en wandelen is een ervaring op zich. De wegenstructuur is eveneens zeer geschikt voor paardenliefhebbers. Bobeldijk kent een rijk verenigingsleven, zo wordt komend jaar het 650 jarig bestaan gevierd.

Als u de straat richting Hoorn uitrijdt komt u de nieuwe ijsbaan van De Westfries tegen. Aan de andere zijde van de straat komt u bij de golfbaan van Spierdijk. U bent op enkele minuten van Hoorn verwijderd met al haar voorzieningen zoals gezellige restaurants, de jachthaven, schouwburg etc. 

Middels de autosnelweg A7 kunt u in 30 minuten in Amsterdam zijn.

Bijzonderheid

De bestemming van deze woning is een “plattelands woning” wat inhoud dat er een agrarisch bedrijf in de nabijheid is gevestigd en deze 
niet in haar bedrijfsvoering of ontwikkeling mag worden beperkt.

Bel of mail ons voor meer informatie.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -