Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
't Zand, Korte Bosweg  40

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vrijstaand woonhuis met schuren op 3.618m2 grond

 

 

 

Vrijstaand woonhuis met schuren op 3.618m2 grond

  • Vrijstaand woonhuis met schuren
  • Het perceel heeft een bedrijfsmatige bestemming
  • Gelegen op een ruime kavel, 3.618 m2
  • Unieke locatie voor wonen en werken bij huis

Locatie

’t Zand is een klein dorp in de gemeente Schagen. Het ligt 6 kilometer van de kustplaats Callantsoog. Strand, zee en duinen op steenworp afstand! Heerlijk om zo vanaf uw woning op de fiets naar het strand te kunnen gaan. De dorpen en de omgeving worden gekenmerkt door het toerisme, de bloementeelt en de landbouw. De omliggende dorpen kennen een actief verenigingsleven en er worden regelmatig culturele activiteiten georganiseerd. De voorzieningen zijn afwisselend. Supermarkten en enkele andere winkels vindt u in Callantsoog, Petten, Schagen en ’t Zand. Kinderopvang en basisscholen vindt u in bijna alle dorpen. Voor het voortgezet onderwijs kunt u terecht in Schagen. Vanaf Schagen heeft u een goede treinverbinding richting Amsterdam en Den Helder.

Woonhuis

De woning heeft een inhoud van circa 485 m3. Deze vrijstaande woning is landelijk gelegen. Deze plek biedt u dan ook veel rust, ruimte en privacy. Het woonhuis is in circa 1970 gebouwd.

Het woonhuis is opgetrokken uit gemetselde gevels met spouw en voorzien van een zadeldak gedekt met pannen, houten kozijnen met isolerende beglazing. De woning heeft houten vloeren.

Het woonhuis is aangesloten op water, gas, elektra en het riool en er is kabel tv. Het gehele perceel heeft een bedrijfsbestemming.

Begane grond

Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de slaapkamers en het toilet.

Op de begane grond vindt u de royale keuken. Zittend aan de eettafel heeft u zicht op het zonnige terras.

Op de begane grond bevindt zich een douche en toilet. Tevens zijn er twee slaapkamers.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Deze kunnen eveneens als berging/hobbyruimte gebruikt worden.

Tuin

Voor de liefhebber is er de gelegenheid een moestuin aan te leggen.

Grond

Het totale perceel is 3.618 m2 groot waarvan een deel bij de woning ligt, een ander deel bij de schuren en er is nog een stuk open veld wat nu als tuin wordt gebruikt. De grond is kadastraal bekend als Gemeente Zijpe, sectie A, nummers 2766

Bijgebouwen

De bijgebouwen bestaan uit twee schuren met elkaar verbonden door een tussenstuk. De totale oppervlakte bedraagt circa 405 m2. De laatste schuur is in 1980 gebouwd.

De schuurruimte is opgetrokken uit stalen spanten, de schuurruimte schuin achter de woning is opgetrokken uit gemetselde gevels, de gevels van de schuurruimte welke is gesitueerd naast de woning zijn bekleedt met damwandprofielplaten.

De goothoogte van de schuren is circa 2,75 meter en de nokhoogte is circa 5,5 meter. De zadeldaken zijn gedekt met asbesthoudende golfplaten. Deels is de gemetselde schuurruimte geïsoleerd met tempexisolatiemateriaal, betonvloeren en zijn de schuren voorzien van diverse schuifdeuren.

De schuurruimten zijn in gebruik geweest voor de verwerking van bloembollen. Enkele bewaarcellen zijn nog aanwezig die nu ingericht zijn voor opslag en als biljartkamer.

De bijzondere bedrijfsbestemming biedt de mogelijkheid om verschillende bedrijfsmatige activiteiten te ontplooien in combinatie met het landelijk wonen aan de voorzijde.

Bel ons voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging zodat u deze mooie locatie met zijn mogelijkheden zelf kunt gaan ervaren!

 

 

 

 

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -