Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Castricum, Brakersweg 53

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vrijstaand woonhuis met bijgebouw op 2.174 m² grond dichtbij het duingebied van Castricum

Vrijstaand woonhuis aan de rand van de bebouwing van Castricum. Hierdoor geniet u van de rust en ruimte terwijl u dicht bij alle voorzieningen zit.

• Een van de weinige plekken aan de rand van de bebouwing die te koop staat zo dicht bij zee.
• Heerlijk vrij en toch alle voorzieningen.
• Grote tuin op het zuiden.
• Ruime kavel van 2.174 m².

Locatie

De locatie grenst bijna aan het duingebied. U kunt zo op de fiets of te paard genieten van het mooie Noord-Hollandse duinreservaat. Via de Zeeweg bent u zo op het heerlijke strand en kunt u genieten van zon, zee en strand. In Castricum zijn meer dan genoeg verschillende scholen en sportverenigingen aanwezig. Dagje zwembad of een avondje naar de bioscoop? Het kan allemaal. Ook worden er in de dorpskern gedurende het hele jaar verschillende evenementen georganiseerd.

Woonhuis

Woonhuis

Deze landelijk gelegen woning is gebouwd in plusminus 1920. De woning heeft een inhoud van circa 325 m³.

Het woonhuis is opgetrokken uit gemetselde gevels welke aan de binnenzijde zijn bekleed met spouwblad, houten kozijnen welke deels voorzien zijn van isolatieglas, zadeldak gedekt met pannen en met houten schoten, houten vloeren.
Het woonhuis is aangesloten op water, gas, elektra en riool en er is kabeltelevisie.

Het perceel heeft de bestemming wonen en agrarisch.

Geschakeld aan het woonhuis bevindt zich een stenen fietsenberging.

Indeling
Begane grond: Via de entree komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht. Via de woonkamer komt u in de (gesloten) keuken met bijkeuken. Vanuit de keuken komt u in de tweede hal van de woning met de achterdeur. De tweede hal geeft u toegang tot een slaapkamer, de badkamer welke voorzien is van een douche en wastafel en het separaat toilet.

Plattegrond begane grond

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping biedt de overloop u toegang tot nog eens drie slaapkamers. Er is ook een vliering aanwezig welke via de overloop bereikbaar is.

Plattegrond eerste verdieping

Bijgebouw

Het bijgebouw is gebouwd in circa 1985 en heeft een oppervlakte van ongeveer 63 m². Het gebouw is opgetrokken uit houten gevels met een houten spantconstructie, zadeldak gedekt met asbestcement houdende golfplaten en een betontegel vloer.

Het gebouw doet dienst als garage en berging en is voorzien van elektra.

Tuin

De royale tuin is vrij en naar eigen inzicht in te richten. De tuin ligt heerlijk vrij en is volledig op het zuiden gelegen. Heerlijk veel zon in de tuin. Als u van tuinieren houdt, kunt u uw hart ophalen. Er is een moestuin aangelegd.

Grond

Het totale perceel is 2.174 m² groot.

De grond is kadastraal bekend als Gemeente Castricum, sectie C, nummer 2028.

Kadastrale kaart

 

Bijzonderheid

Niet vaak komt er een ruim perceel aan de rand van Castricum en dicht bij zee te koop. De woning die nu op het perceel staat is authentiek. Het perceel biedt echter ook de mogelijkheid om er een ruime nieuwe woning op te realiseren.

 

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging zodat u deze mooie locatie met zijn mogelijkheden zelf kan gaan ervaren!

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -