Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Berkhout, Bobeldijk  99

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Mooi vrijstaand woonhuis met garage, ruime tuin met aanlegsteiger, gelegen aan vaarwater en vrij uitzicht!

Deze vrijstaande woning is van alle gemakken voorzien, zo is de woning onder andere voorzien van een plavuizen vloer, een open haard en een schuifpui en is er een luxe badkamer aanwezig. Daarnaast heeft u vanuit de woning vrij uitzicht over de landerijen.

Uitzicht
Vrij uitzicht over de landerijen

Locatie

Wonen in een mooi vrijstaand woonhuis met alle gemakken van de stad Hoorn dichtbij.

Deze vrijstaande woning is gelegen aan het karakteristieke en gevarieerde lint van de Bobeldijk. De locatie is gelegen in het open landschap met uitgestrekte weilanden, vergezichten maar ook nabijgelegen vaar- en viswater. In elk jaargetijde kunt u de wonderschone natuur ervaren. 

Als u de straat richting Hoorn uitrijdt komt u de ijsbaan "De Westfries" tegen met daar omheen een prachtig park met recent geopend hotel, casino en bioscoop. Rijdt u de andere kant op, dan komt u bij de golfbaan van Spierdijk. De nabij gelegen stad Hoorn kent een rijk verenigingsleven, vele sportvoorzieningen, heeft diverse basisscholen en voorziet in het voortgezet onderwijs. Daarnaast biedt Hoorn u ook al haar voorzieningen zoals gezellige restaurants, de jachthaven, schouwburg, musea etc.

Middels de autosnelweg A7 kunt u in 30 minuten in Amsterdam zijn.

Ligging
Situering locatie

Het woonhuis

Woonhuis

Het woonhuis is gebouwd in 1988 en is opgetrokken uit gemetselde gevels, deels bekleed met hout. Het woonhuis is voorzien van zadeldak met wolfseinden welke gedekt is met pannen. De raamkozijnen zijn deels van hout en deels van aluminium en zijn voorzien van isolatieglas. De begane grond vloer is van beton en de verdiepingsvloer is van hout. De woning is volledig geïsoleerd en heeft een inhoud van circa 450 m³.

Het woonhuis wordt verwarmd middels heteluchtverwarming en in de woonkamer bevindt zich een open haard. Verder is het woonhuis aangesloten op water (warm water via de geiser), gas, elektra en het riool en er is kabel televisie.

Het perceel heeft de bestemming wonen.

Indeling

Begane grond
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de entree. Via de entree/hal komt u binnen in de ruime woonkamer met open haard en schuifpui. Aan de woonkamer grenst de half open keuken met eetgedeelte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de aan de keuken grenzende bijkeuken komt u in de garage. In de bijkeuken vindt u tevens de wasmachineaansluiting.

Plattegrond begane grond

Eerste verdieping
De overloop geeft u toegang tot de drie ruime slaapkamers en de badkamer. Door de grote dakkapel die geplaatst is in de ´ouder´ slaapkamer is niet alleen veel extra ruimte gecreëerd maar ook veel extra licht. De dakkapel heeft naast een vast raam twee draai/kiep ramen. Naast de dakkapel is er in de ´ouder´ slaapkamer ook een inbouwkast. De badkamer beschikt over een douchecabine met zitgedeelte, een ligbad, een dubbele wastafel en een toilet.

Plattegrond eerste verdieping

Tweede verdieping - Vliering
De vliering is bereikbaar via een Vlizotrap.

Plattegrond vliering

De garage

Garage

De garage bevindt zich naast de ingang van de woning en heeft een oppervlakte van 25 m².
Naast de normale toegangsdeur is de garage ook bereikbaar via de bijkeuken en via een deur aan de achterkant. 

 

Het totale perceel is circa 1.105 m² groot. De grond is kadastraal bekend als Gemeente Wester-Koggenland, sectie AA, nummers 418 en 419.

Kadastrale kaart
Kadastrale kaart met ingekleurd het betreffende perceel

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -