Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Westwoud, Binnenwijzend 100 a

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vrijstaand woonhuis gelegen in een landelijke omgeving met grote schuurruimtes en een ruime tuin.

Wonen in een mooi vrijstaand woonhuis met alle gemakken van de stad Hoorn dichtbij.

  • Landelijk gelegen woonhuis op een kavel van circa 2.000 m2
  • Woonkamer met schuifpui
  • Ruime woonkeuken met uitzicht op de tuin
  • Achtertuin gelegen op het zuiden


Deze vrijstaande woning stamt uit circa 1966. De woonkamer ligt over de gehele lengte van de woning heeft daardoor lengte van maar liefst 8,9 meter. Via de schuifpui in de woonkamer komt u uit op het terras. Vanuit de ruime woonkeuken, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur, kijkt u uit op de tuin. Op de begane grond bevindt zich ook nog een kantoorruimte. Verder zijn er drie slaapkamers en twee inpandige bergruimtes. Bij het woonhuis horen drie ruime schuren.

Perceel omlijnd
Perceel (omlijnd)

Locatie

De woning is gelegen aan de Binnenwijzend te Westwoud, welke is onderdeel van de Gemeente Drechterland.

De locatie heeft het beste van twee werelden. Het ligt heerlijk landelijk, maar niet ver van de stad Hoorn en op slechts enkel minuten afstand van de uitvalsweg de A7.
De nabij gelegen stad Hoorn kent een rijk verenigingsleven, vele sportvoorzieningen, heeft diverse basisscholen en voorziet in het voortgezet onderwijs. Daarnaast biedt Hoorn u ook al haar voorzieningen zoals gezellige restaurants, de jachthaven, schouwburg, musea etc.

Middels de autosnelweg A7 kunt u in 30 minuten in Amsterdam zijn.

Ligging
Situering locatie

Het woonhuis

Woonhuis

Het woonhuis is gebouwd in circa 1996. De woning is opgetrokken uit gemetselde buitengevels welke voorzien zijn van spouw, de tussenwanden in de woning zijn van hout skelet en zijn met gips bekleed. De woning heeft een zadeldak welke gedekt is met betonpannen en is onderschoten met isolatie. Er zijn houten kozijnen welke zijn voorzien van isolatieglas. De begane grond en eerste verdiepingsvloer zijn beide van beton de tweede verdiepingsvloer is van hout. De inhoud van de woning is circa 450 m³.

De woning is aangesloten op water, gas, elektra en het riool en heeft een Nefit Ecoline CV-combiketel.

De huidige bestemming van het perceel is voor een zorgboerderij.

Indeling
Begane grond
Via de entree/hal komt u binnen in de woonkamer, die over de gehele lengte van de woning ligt, met een schuifpui naar het terras. Via de woonkamer komt u in de ruime woonkeuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kunt u het kantoor betreden. Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot de bergruimte waar zich de wasmachineaansluiting bevindt.

Plattegrond begane grond

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een hobbyruimte en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, badkamermeubel en het tweede toilet. Ook bevindt zich op deze verdieping de tweede bergruimte.

Plattegrond eerste verdieping

Schuur 1

Schuren

De schuur is gebouwd in circa 1991 en heeft een oppervlakte van circa 128 m².

De schuur heeft gediend als winkelruimte.

De schuur is opgetrokken uit stalen spanten met daartussenin prefab betonelementen. De schuur heeft een zadeldak welke gedekt is met asbesthoudende golfplaten en is onderschoten met Dupanel isolatie. De kozijnen zijn van hout en zijn voorzien van isolatieglas. De vloer is van beton. De schuur is voorzien van een CV en een toilet.

Schuur 2

Schuren

De schuur is gebouwd in circa 1991 en heeft een oppervlakte van circa 160 m2.

De schuur is ingericht met een voormalige kantineruimte, 3 koelcellen en een opslagruimte.

De schuur is opgetrokken uit stalen spanten welke bekleed zijn met damwand profielplaten. De schuur heeft een zadeldak welke deels gedekt is met asbesthoudende golfplaten en deels gedekt is met damwand profielplaten. De vloer is van beton.

Schuur 3

Schuur

Ook deze schuur is gebouwd in circa 1991 en heeft een oppervlakte van circa 180 m2.

De schuur dient als opslag ruimte.

De schuur is opgetrokken uit stalen spanten welke bekleed zijn met damwand profielplaten en heeft een open front. De schuur heeft een zadeldak welke gedekt is met asbesthoudende golfplaten. De vloer is van beton.

Grond

Het totale perceel is circa 9.91.80 hectare groot, verkocht wordt circa 2.000 m2. De grond is kadastraal bekend als Gemeente Drechterland, sectie M, nummers 303.

Kadastrale kaart
Kadastrale kaart met ingekleurd het perceel wat verkocht wordt

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -