Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Limmen, Westerweg  136

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vrijstaand nieuw gebouwd woonhuis met garage gelegen op 844 m2 grond

Dit woonhuis met garage ligt in het gevarieerde lint van de Westerweg.

U treft hier een rustige en vriendelijke woonomgeving aan. Deze woning grenst aan het groene buitengebied van Limmen. Vanuit de woonkamer kijkt u naar het duingebied van Castricum. Limmen is een dorp dat vrijwel direct tegen Heiloo aan ligt. U bent vanuit uw woning zo in Alkmaar, Castricum of Egmond aan Zee!

Het buitengebied van Limmen is erg gevarieerd. U vindt er bijvoorbeeld goede fiets- en wandelroutes. De balans tussen wonen, natuur, landschap, recreatie en bereikbaarheid maakt van Limmen een prachtige plek om te wonen! Kinderopvang, sportscholen- en velden, tennisbanen, bibliotheken, winkelcentra, goede horeca en uitgaansgelegenheden zijn één van de vele aanwezige voorzieningen in Limmen.

Woning

Royale, in 2006 nieuw gebouwde vrijstaande woning met vrijstaande garage. De woning ligt op een ruime kavel met oppervlakte van 884 m2. De woning heeft afmeting van 6,8 meter breed en 12 meter lang en een inhoud van circa 535 m3. De woning is degelijk gebouwd, volledig geïsoleerd en voor de begane grond voorzien van vloerverwarming. De voorgevel heeft een erker waardoor er veel licht in de woonkamer komt. Leuk detail is dat de bovenramen voorzien zijn van glas in lood.

Begane grond
Entree met trap naar verdieping, woonkamer, open keuken, bijkeuken met toilet. De woonkamer samen met de open keuken heeft een oppervlakte van bijna 63 m2. In de woonkamer is een gezellige houtkachel aanwezig.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is de overloop, de badkamer voorzien van toilet, douche en dubbele wastafel en 4 slaapkamers. Op de tweede verdieping bevindt zich de zolderruimte die bereikbaar is middels een vlizotrap.  

Garage

De garage heeft een lengte van 5,5 meter en een breedte van 5,5 meter. De garage is van steen gebouwd en staat los aan de achterzijde van de woning. De garage heeft een betonnen vloer op de begane grond en een bergzolder mer een houtenvloer.  Bijzonder is dat er naast water ook krachtstroom aanwezig is.

Bijzonderheden

Het perceel beschikt over een afsluitbaar sierhekwerk als toegang, de oprit is volledig bestraat met klinkers.

Kom eens binnen kijken.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -