Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
De Weere, Driestedenweg  129

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Mooie, vrij gelegen buitenwoning met landelijke tuin en multifunctioneel bijgebouw.

Als u op zoek bent naar rust en privacy dan is dit de ideale plek voor u!

Deze unieke locatie biedt vele gebruiksmogelijkheden, zowel agrarisch, zakelijk als recreatief. De grondoppervlakte kan tot bijna 2 ha worden uitgebreid.

De locatie heeft het beste van twee werelden. De woning ligt heerlijk landelijk, maar toch dichtbij het centrum De Weere en niet ver van Hoorn en Medemblik en dichtbij de uitvalsweg de A7.
Het centrum van De Weere ligt op loop- en fietsafstand. Ook voor het basisonderwijs kunt u in De Weere terecht. Voor het voortgezet onderwijs zijn er tal van mogelijkheden in Hoorn. Winkels en winkelcentra zijn te vinden in Hoogwoud en Opmeer, evenals andere voorzieningen. 

Buitenlocatie

De buitenlocatie bestaat uit:

• Woonhuis
• Multifunctioneel gebouw/schuur
• Fantastische landelijke tuin met wijds uitzicht

Omgeving

Rust en privacy ver van buren, genieten van de natuur. Deze buitenlocatie heeft door haar ruime tuin en weidse ligging veel mogelijkheden. Naast heerlijk wonen kunt u ook aan activiteiten denken waarvoor rust en ruimte nodig zijn, bijvoorbeeld:
• Mogelijkheid tot het houden van boerderijdieren
• Boomgaard
• Combinatie van wonen en werken

Vrijstaande woning

Vooraanzicht gevel

Deze in 1993 landelijk gebouwde 6-kamer woning heeft een hoog afwerking- en isolatieniveau. De woning heeft een totaal woonoppervlak van circa 250 m2 en een totale inhoud van circa 720 m³. De woning is opgetrokken uit geïsoleerde spouwmuren, geïsoleerd met 75 mm dikke steenwolplaten, een samengesteld geïsoleerd zadeldak gedekt met geglazuurde dakpannen, betonnen vloeren, kunststof kozijnen met geïsoleerde beglazing. 

De begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Het verdere woonhuis wordt verwarmd middels HR combiketel merk: Nefit 32 H in 2006 geheel gereviseerd. Riolering via een dichte prefab betonnen tank met een capaciteit van circa 25 m3. De woning is voorzien van een telefoonlijn met internet en krachtstroom.

Achter aanzicht gevel

Begane grond

De woning heeft een ruime ontvangsthal die aansluit op de woonkamer. Daarnaast is er een kantoor-/studieruimte aanwezig. Er is een open keuken evenals een bijkeuken met douche en toilet. 

De ruime woonkamer verkrijgt haar grootte doordat hij over de volledige lengte van de woning ligt, bestaande uit een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte sluit door dubbele openslaande deuren aan op de fraaie tuin.
De eetgedeelte van de woonkamer staat in open verbinding met de royale halfopen keuken. De halfopen keuken is het centrale punt in de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De ruime hal geeft middels een fraaie houten trap toegang tot de bovenverdieping.

Verdieping

Er is een ruime overloop met aangrenzend vier slaapkamers en een badkamer met ligbad, inpandig toilet, douche en dubbele wastafel.

Bijgebouw

Het vrijstaande bijgebouw is rond 1994/1995 gebouwd. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 216 m2, opgetrokken uit deels halfsteens borstwering. Daarna zijn de gevels bekleed met damwandprofielplaten. Circa 1/3 van de schuur is geïsoleerd met Dupanel isolatieplaten waarbij de gevels met hout zijn beschoten, ongelijkzijdig zadeldak gedekt met asbestvrije golfplaten. Betonnen vloer, stalen spanten, bergruimte met twee openslaande deuren, deels voorzien van zolderruimte. Prachtig multifunctioneel gebouw waar u tal van invullingen aan kunt geven.

Het bijgebouw wordt door de huidige eigenaar gebruikt als werkplaats, garage en veestallen, maar is ook eenvoudig in te richten met paardenstallen.

Bijgebouw

De locatie bereikt u middels een oprijlaan vanaf de Driestedenweg. Deze oprijlaan wordt gezamenlijk gebruikt met de buurman, wiens eigendom de oprijlaan is.

De oppervlakte wordt aangeboden met circa 3.000 m2. Deze oppervlakte is tegen betaling uit te breiden met extra grond tot een oppervlakte van 1.95.77 ha.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -