Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Zuidermeer, Baarsdorpermeer  23

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Unieke prachtige rietgedekte villa met vrij uitzicht gelegen op circa 2.500 m² grond

Mooie, nieuw gedekte villa inclusief inpandige en zelfstandig te betreden kantoorruimte met royale uitgestrekte parkachtige tuin.

Deze prachtige locatie langs het gevarieerde lint van de Baarsdorpermeer bestaat uit:

• Royale woning met een inhoud van circa 695 m³
• Inpandige kantoorruimte met pantry, zelfstandig te betreden
• Dubbele garage welke tevens als paardenstal kan dienen
• Royale uitgestrekte tuin
• Tuinhuis
• Rondom gelegen tuin met vijver
• Grondoppervlakte uit te breiden naar meer dan 1 hectare
De locatie heeft door haar bijzondere bebouwing en ruime tuin veel mogelijkheden. Naast heerlijk wonen kunt u deze locatie ook combineren met een kantoorfunctie aan huis of het toepassen van mantelzorg.

Omgeving

De locatie heeft het beste van twee werelden. Het ligt heerlijk landelijk, maar toch dicht bij het centrum van Wognum en niet ver van het centrum van Hoorn.
Het centrum van Wognum biedt u vele voorzieningen zoals een supermarkt, slagerij, bakkerij en diverse overige winkels. Ook voor het basis onderwijs kunt u in Wognum terecht. Voor het voortgezet onderwijs zijn er diverse mogelijkheden in Hoorn. In Hoorn vindt u tevens winkels, restaurants, haven en een treinstation.

Woonhuis

De woning is gebouwd in 1973 en in 2014 geheel opnieuw gedekt en geschilderd. 
Vanuit de ruime hal met de trap naar de eerste verdieping heeft u toegang tot de woonkamer, het kantoor en het toilet. Het kantoor is voor meerdere doeleinden geschikt. De ruime woonkamer verkrijgt haar grootte doordat hij over de volledige breedte van de woning ligt en doorloopt in een royale ruime open keuken. De woonkamer is voorzien van een gashaard, airconditioning en openslaande tuindeuren. De kamer heeft een mooie lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken met een keukenblok in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur.

De bijkeuken ligt naast de keuken. De ideale plek om de wasmachine en droger te plaatsen.

Kantoor

Het kantoor is verdeeld in twee ruimtes (voormalig twee slaapkamers) waarvan de grotere ruimte door middel van openslaande deuren toegang geeft tot de tuin. Het kantoor is voorzien van een pantry en er is airconditioning aanwezig. Indien gewenst is er de mogelijkheid om eenvoudig de oorspronkelijke twee slaapkamers terug te brengen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met toegang tot twee slaapkamers en een vaste kast. Van de kast is een inloopkast te maken welke ligt aan de grote slaapkamer.
Er is een dakterras en er is een grote badkamer. De badkamer is voorzien van een badmeubel met wastafel, ligbad, douche met cabine en vloerverwarming en een tweede toilet.

Tuin

Het perceel is te bereiken via een eigen brug. Bij het betreden van het perceel bevindt zich aan de rechterkant een mooi aangelegde voortuin met een karpervijver. Aan de linkerzijde van de woning is ruime parkeergelegenheid. De tuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een tuinhuis gebouwd in dezelfde stijl als het woonhuis.

Grond

Naast het woonperceel van circa 2.500 m² kan het aangesloten gelegen weiland worden bijgekocht met een oppervlakte van ruim 8.000 m². Het weiland is bereikbaar via het eigen woonperceel. Het grenst aan de tuin. Op het land bevindt zich een schapenstal.

 

Deze bijzondere locatie biedt veel mogelijkheden. Laat uw creativiteit de loop en bel ons voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging zodat u zelf deze buitenplaats kunt beleven.

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -