Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Sint Maarten, Groenedijk 16-18

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Twee prachtige bouwkavels aan de Groenedijk 16-18 te Sint Maarten

Droomt u altijd al van een naar eigen wens gerealiseerde woning, dan biedt een van de twee ruime kavels aan de Groenedijk u de mogelijkheid om uw droomhuis waar te maken. Een unieke kans op deze mooie, landelijk gelegen plek.

De kavels zijn ruim en met veel vrijheid voor uw eigen woonwens. De kavels zijn landelijk gelegen met aan de achterzijde vrij uitzicht over agrarische gronden. Er mogen op de kavels royale vrijstaande woningen worden gebouwd. Het beeldkwaliteitsplan geeft veel ruimte voor gevarieerd bouwen.

Ligging

De noordzijde van de lintbebouwing van Stroet heeft een halfopen karakter met zicht op de open polders van Voorpolder en polder Valkoog. De kern heeft een landelijk karakter door de losse plaatsing van de bebouwing op wisselende afstand van de licht slingerende weg.

Ligging van de kavels

Situering

De kavels bevinden zich op circa 6 kilometer van de stad Schagen waar u alle voorzieningen treft. Voor een basisschool kunt u ook terecht in Sint Maarten en Dirkshorn. Voor verschillende sportverenigingen kunt u terecht in het dorp Sint Maarten. Dirkshorn biedt veel recreatie voorzieningen, zoals veel viswater, een surfmeer en een openluchtzwembad. Het dorp kent drie bungalowparken en er is een golfclub.

De kavels

Impressie

De kavels hebben een oppervlakte van circa 1.080 m² en circa 1250 m². De kavels hebben ruimte voor gevarieerd bouwen. Een hoofdgebouw moet in het bouwvlak worden gebouwd en de breedte van de voorgevel van het hoofdgebouw mag niet meer bedragen dan 15,0 meter. De goot- en bouwhoogte mogen niet meer bedragen dan  respectievelijk 3,5 m en 8,0 m, met dien verstande dat de bouwhoogte van stolpvormige woningen niet meer mag bedragen dan 11,5 meter. De oppervlakte van het hoofdgebouw mag niet meer bedragen dan 225 m². De gezamenlijke oppervlakte van de bebouwing, met inbegrip van het hoofdgebouw, mag niet meer bedragen dan 300 m².

De genoemde koopsom geldt voor de kleine kavel, de koopsom van de grote kavel is € 215.000.-- k.k..

De frontbreedte van beide kavels is circa 26 meter. De diepte van de kleine kavel is circa 41,5 meter en de diepte van de grote kavel is circa 48 meter. De kavels zullen worden ontsloten middels een eigen oprit.

Plankaart

De kavels zijn deels begrensd aan water. De kavels zijn thans weiland en begroeid met gras, voor de rest staat er geen andere beplanting. De vorm van de kavels zijn rechthoekig.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze bouwkavels? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak 0229-551033. 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -