Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
't Veld, Rijdersstraat 80

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Tot in de puntjes afgewerkte sfeervolle, vrijstaande woning

Deze ruime, vrijstaande woning gelegen op 320 m2 eigen grond is landelijk gelegen aan het lint van ‘t Veld.

‘t Veld, een levenslustig en energiek dorp met ruim 2.600 inwoners en een eigen dorpse en landelijke uitstraling. ’t Veld valt sinds 1 januari 2012 onder de gemeente Hollands Kroon, voormalig gemeente Niedorp. Ondanks de rustige ligging is ‘t Veld heel goed bereikbaar via openbaar vervoer en het heeft een goede infrastructuur. De woning is gelegen tussen Schagen en Heerhugowaard nabij de N241 en N242.

Er zijn zeer veel faciliteiten voor elke leeftijd gerealiseerd, die de leefbaarheid zeer ten goede komen. Het lager onderwijs en de voor- en naschoolse opvang zijn in ruime mate aanwezig. Een actief jongeren- en ouderenbeleid resulteert in een sociale omgang met elkaar en een groot saamhorigheidsgevoel.

De winkels voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich op loopafstand.

Woonhuis

De woning is gebouwd in 1956 en is daarna tussen 2002 en 2013 volledig gemoderniseerd en heeft een inhoud van circa 532 m3. Het huis is traditioneel gebouwd, opgetrokken uit gemetselde gevels met spouw en voorzien van zowel een houtenvloer op de begane grond, als een houten verdiepingsvloer.

De woning heeft een hellend dak dat gedekt is met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing.  Ook is de woning voorzien van dak-, muur en vloerisolatie. De goothoogte bedraagt circa 4,00 meter en de nok circa 7,50 meter.

Begane grond

De woning heeft een ruime ontvangsthal met toilet, die aansluit op de woonkamer. De keuken is via een open boog te bereiken. Daarnaast is er nog een speelkamer en bijkeuken aanwezig.  Zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant van de woning treft u een in-/uitgang.

De woonkamer met mooie, ruime erker is lekker licht door de grote raampartijen van de erker. De woonkamer beschikt over een haard, welke zijn sfeer en warmte meebrengt in de koude wintermaanden.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten. Ook hier weer veel ramen welke u goed licht geven op het werkblad.

De speelkamer is een prettige extra ruimte op de begane grond welke uiteraard ook prima als kantoorruimte gebruikt zou kunnen worden.

Vanuit de bijkeuken (tussenhal) met ruimte voor wasmachine en droger heeft u toegang tot het terras.

Verdieping

De vaste trap geeft u toegang tot de verdieping, met ruime overloop met een inbouwkast is van 3.60 breed bij 1.20 diep. Op deze verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, in de ouderslaapkamer treft u, voor nog wat extra opslagruimte, een vliering, welke middels een vlizotrap bereikbaar is. Tevens is hier de badkamer met bad, douche, toilet en wastafel gesitueerd.

Tuin

In de achtertuin is een prachtige buitenkeuken in een veranda gesitueerd.

Aan de zijkant van het huis is tevens een mooi terras aangelegd en is er voldoende ruimte om te spelen en/of van de zon te genieten.

Bijzonderheden

•             Royale en lichte woonkamer

•             4 ruime slaapkamers 1e verdieping

•             Zonnige tuin met prachtige veranda

•             Bijna alle openslaande ramen en deuren zij voorzien van horren en op de  bovenverdieping     
               zijn de ramen tevens voorzien van shutters

•             De woning is tot in de puntjes verzorgd

Bel/mail ons voor een afspraak! 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -