Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Berkhout, Bobeldijk 1A

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Stolpboerderij op 2.100 m2 grond

Deze prachtige woonboerderij met bijgebouw is gelegen op circa 2.100 m² grond, aan het begin van het karakteristieke en gevarieerde lint van de Bobeldijk.

Gelegen in het open gebied, de Leekerlanden. In elk jaargetijde kunt u de wonderschone natuur ervaren. Fietsen en wandelen is een ervaring op zich. De wegenstructuur (fietspad richting Wognum) is eveneens zeer geschikt voor paardenliefhebbers. Het dorp Berkhout waar de Bobeldijk parallel aan loopt kent een rijk verenigingsleven, heeft een basisschool en diverse sportvoorzieningen.

Als u de straat richting Hoorn uitrijdt komt u de ijsbaan van De Westfries tegen. Aan de andere zijde van de straat komt u bij de golfbaan van Spierdijk. U bent op enkele minuten van Hoorn verwijderd met al haar voorzieningen zoals gezellige restaurants, de jachthaven, schouwburg etc.

Middels de autosnelweg A7 kunt u in 30 minuten in Amsterdam zijn.

De stolpboerderij 

Stolpboerderij

De boerderij is gebouwd rond 1907 en is daarna diverse malen aangepast. De gevels zijn gemetseld en bekleed met een voorzetwand met isolatie. De boerderij is voorzien van houten kozijnen met deels isolerende beglazing. Het schilddak is gedekt met pannen. Vloeren op de begane grond zijn van beton en op de verdieping van hout. De voorgevel is circa 12 meter breed en de zijgevel circa 12 meter lang. De goothoogte bedraagt circa 2,80 meter en de nok circa 9 meter. De woonboerderij heeft een inhoud van circa 900 m3.

De boerderij heeft een ruime ontvangsthal met trap naar de verdieping. Via de woonkamer komt u in de woonkeuken met bijkeuken en de badkamer met ligbad en douche, tevens is er een separaat toilet aanwezig. Ook een extra ruimte welke thans dienst doet als kantoor en extra bergruimte is op de begane grond aanwezig. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een grote zolderruimte die nog vrij in te delen is.

De nutsvoorzieningen bestaan uit gas, water, elektra. Tevens is er een septictank (6 m³) en schotelantenne aanwezig. De woning wordt verwarmd door een combiketel van Nefit.

Bijgebouw

Schuur

De boerderij beschikt over een riant bijgebouw van maar liefst circa 240 m².

De schuur is opgetrokken uit stalen spanten met vrije overspanning van 15 meter breed, is onderheid en beschikt over een vlakke afgevlinderde beton vloer. De wanden en het dak zijn opgetrokken uit damwandprofielplaten en zijn aan de binnenzijde voorzien van Dupanel isolatie. Verder beschikt deze prachtige schuurruimte over een royale elektrische op afstand bedienbare overhead deur. En is in de zijgevel ook een loopdeur gesitueerd. De ruimte beschikt verder over meerdere raampartijen en er zijn tevens een tweetal lichtstraten aanwezig.

Bestemming

De bestemming van de locatie is "wonen-stolp" voor de voorwaarden verwijzen wij u graag door naar de bijlagen in de brochure.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -