Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Berkhout, Kerkebuurt  165

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Stolpboerderij met professionele schuur van 700 m2 op 0.29.65 ha grond direct gelegen aan vaarwater

Deze landelijk gelegen stolpboerderij is fraai gesitueerd ten opzichte van de weg en beschikt over een ruime kavel van 0.29.65 ha.

In totaal heeft de woning 400m3 wooninhoud. Deze stolpboerderij biedt u veel comfort.

Woning

De ruime keuken wordt tevens gebruikt als eetkamer en beschikt over een in het jaar 2000 aangebrachte vloerverwarming, inloopkast, open haard en diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is op het westen gelegen en beschikt eveneens over een schouw. Op de begane vloer bevindt zich naast de entree, ook de badkamer met ligbad en wastafel, separaat toilet en bijkeuken. Op de 1e verdieping treft u 4 ruime slaapkamers (met inloopkast) en toegang naar de riante zolderruimte. Deze zolderruimte beschikt over recent aangebrachte Velux dakvensters. De woning beschikt eveneens over een garage die vanuit de woning bereikbaar is.

Begane grond
Entree, WC apart, bijkeuken, woonkamer, eetkeuken, slaapkamer, badkamer, trapkast, garage. 

Eerste verdieping
Een overloop, 4 slaapkamers en toegang tot de zolderruimte.

Schuurruimte

Deze professionele schuur is in 1998 gebouwd en heeft een geheel onderheide en dubbel bewapende vloer. De oppervlakte van de schuur is ruim 700 m2. De schuur beschikt over stalen verzinkte spanten met vrije overspanning en dubbelbewapende vlak afgevlinderde betonvloer, de kap bestaat uit een breedkapper met aluminium dek met 1 meter glas. Een schermdoek en doorlopende beluchting met weerstation. Gevels voorzien van damwandprofielplaten met aan de binnenzijde Dupanel isolatie tot 3 meter, daarna 1 meter glas. Aluminium schuifdeur en overheaddeur. De goothoogte is circa 4 meter. De nokhoogte is circa 7,5 meter. In de inrichting treft u een bovennetverwarming aan met 2 grote Buderus verwarmingsketels aan uit 1998 .

Grenzend aan vaarwater

Berkhout is een dorp in de gemeente Wester-Koggenland in de provincie Noord-Holland. Het dorp is 720 ha groot en telt ongeveer 2600 inwoners.

Al sinds begin jaren ’80 van de vorige eeuw beschikt Koggenland over een uitgebreid vaarroutenetwerk langs Avenhorn, De Goorn, Berkhout, Bobeldijk, Hoorn en Grosthuizen. De route is tot stand gekomen tijdens de ruilverkaveling van het gebied Westerkogge en is prima geschikt voor platte schuiten, roeibootjes en kano’s. De route voert langs verschillende dorpskernen, door het open landschap en langs enkele recreatiegebieden waarvan De Hulk de grootste is.

De bereikbaarheid van Berkhout is zéér gunstig, namelijk 40 km afstand van Amsterdam, 25 km van Alkmaar en 2 km van Hoorn. Tevens is Hoorn het winkelhart van West-Friesland. Ook de provinciale wegen naar Heerhugowaard en Alkmaar liggen op een nabije afstand.

Kortom

Deze fraaie woning met ruime schuur ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt nabij scholen, sportvelden, gemeentegroen en vele andere voorzieningen en is zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Bel ons voor een afspraak!

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -