Details:

VERKOCHT

Groep:
Agrarisch

Locatie
Oudesluis, Grote Sloot 463

Prijs
Prijs op aanvraag
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Stolpboerderij met bijgebouwen op 0.49.30 ha grond

 De stolpboerderij is landelijk gelegen nabij het dorp Oudesluis en de stad Schagen.

De plek biedt u veel rust en ruimte. De boerderij met een oppervlakte van circa 235 m2 is omstreeks 1622 gebouwd en is daarna meerdere malen verbouwd. 

De woonboerderij is opgetrokken uit steensmuren met spouw. Aan de voorzijde is het woondeel op nette wijze deels in het voormalige bedrijfsdeel ingebouwd waardoor er meerdere kamers zijn en de woning over veel leefruimte beschikt.  Het dak is deels gedekt met riet. De boerderij is voorzien van overwegend betonvloeren, de gevels zijn voorzien van houten kozijnen met overwegend enkele beglazing.

De entreehal biedt toegang tot de woonkamer met voorzetwand en vloerverwarming met bijverwarming, de riante woonkeuken en trap naar de eerste verdieping. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich nog 2 slaapkamers op de begane grond. Tevens treft u hier het waskamer. Op de eerste verdieping bevinden zich een 2-tal slaapkamers en een badkamer.

Aanbouw boerderij

Aan de boerderij is een aanbouw gesitueerd van 36 m2. De gevels zijn gemetseld en het lessenaar dak is gedekt met asbestcementhoudende golfplaten. De aanbouw deed oorspronkelijk dienst als schapenstal.

Ligboxenstal

De ligboxenstal uit 1978 heeft een oppervlakte van circa 700 m2 (30 x 23 m). Hij is opgetrokken uit houten spanten met gemetselde gevels. Het zadeldak voorzien van asbestcement houdende golfplaten. De stal is deels onderkelderd en voorzien van betonvloeren en houten schuifdeuren.

Naast de stal beschikt de ruimte over een tanklokaal en bergruimte.

Veldschuur

Tevens aanwezig op het terrein een veldschuur, ook gebouwd in 1978. De schuur heeft een afmeting van 14 x 16 m (circa 232 m2). De schuur heeft een stalen spantconstructie met een asymmetrisch zadeldak gedekt met asbestcementhoudende golfplaten. De gevels zijn bekleed met damwandprofielplaten en de vloer is verhard met betontegels.

Locatie

Deze prachtige stolpboerderij ligt in het rustige Oudesluis, niet ver van het centrum van Schagen.

In de gemeente Schagen waant u zich in een omgeving waarin stad en platteland zich verenigen. Zicht op wijds landelijk gebied, wisselende luchtpartijen, maar ook leuke winkelstraten met de bekende winkelketens én de plaatselijke boetiekjes, restaurants, bars en de bioscoop dat is Schagen. De stolpboerderij ligt nabij fiets- en wandelroutes. De wegenstructuur is eveneens zeer geschikt voor paardenliefhebbers.

Het centrum van de stad biedt u alle gewenste voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, horeca gelegenheden en openbaar vervoer. Schagen is goed bereikbaar met uitvalswegen naar plaatsen als Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn midden tussen het mooie platteland.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging ter plaatse.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -