Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Middenbeemster, Hobrederweg 34

Prijs
€ 599.000,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Stolpboerderij met bedrijfsgebouwen op circa 1,5 ha grond

Royaal wonen in een rustgevende en natuurrijke omgeving!

Unieke ligging dichtbij de steden Purmerend, Alkmaar en Hoorn.

Deze stolpboerderij ligt in het werelderfgoed van de Beemster aan de Hobrederweg. De boerderij ligt geheel vrij en heeft vanuit verschillende plekken vrij uitzicht over de weilanden. Deze landelijke, vrije en ook rustige omgeving is heerlijk om te wonen. Thans beschikt het perceel over een royale tuin, een boomgaard met verschillende fruitbomen en een stuk weiland.

U bent met 6 kilometer al in Purmerend met al haar voorzieningen. Maar ook Hoorn ligt op een korte afstand van 15 minuten. In diverse wijkcentra in Purmerend met goede parkeervoorzieningen kunnen de dagelijkse boodschappen snel en gemakkelijk worden gedaan.

Boerderij

De boerderij is omstreeks 1750 gebouwd en is daarna meerdere malen aangepast. Op de begane grond bevindt zich de entree, de hal, de woonkamer, 2 slaapkamers, een gesloten keuken, een badkamer voorzien van een douche met wastafel en toilet en een plek voor een sauna, een bijkeuken en een 2e toilet. Op de eerste verdieping vindt u een overloop en 3 royale slaapkamers. Het woongedeelte heeft een inhoud van circa 510 m³.

Het voormalige bedrijfsgedeelte van de boerderij bestaat gedeeltelijk uit steensmuren en deels uit gepotdekselde houten wanden en heeft een oppervlakte van circa 398 m². Het bedrijfsgedeelte heeft een dubbel houten vierkant met staartstuk. Verder bevindt zich in het bedrijfsgedeelte een houten zolder. Het staartgedeelte is voorzien van een garage en veestalling. Het hoofdgebouw beschikt over een grote darsdeur bestaande uit aluminium overheaddeur. Deze ruimte is op dit moment in gebruik als machineberging. De enorme binnenruimte biedt u tal van gebruiksmogelijkheden.

Vanuit de dubbele deuren op de verdieping van het staartstuk kijkt u uit over het weidse landschap tot aan de gemeente Hoorn. Tijdens een bezichtiging kunt u deze zeer bijzondere beleving zelf ervaren!

De schuur is in 1983 gebouwd en heeft een oppervlakte van circa 160 m². De schuur is opgetrokken uit betonnen prefab elementen, heeft een houten spantconstructie, een zadeldak gedekt met asbestcement houdende golfplaten en is voorzien van een betonvloer.

Bel of mail ons voor meer informatie!

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -