Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Schagen, Avendorp 2

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Prachtig, landelijk gelegen stolpboerderij

Prachtige stolpboerderij heerlijk landelijk gelegen met alle voorzieningen van de stad Schagen in de buurt.

Stolpboerderij

Stolpboerderij

De stolpboerderij ligt op een oppervlakte van 4.525 m² grond. De stolpboerderij ligt op een terp, hierdoor ontstaat er een uniek en prachtig aangezicht. De boerderij is gebouwd rond 1977 en is daarna van binnen aangepast. In deze ruime boerderij vindt u naast veel kamers ook een grote bergruimte. Geschikt voor vele mogelijkheden.

De gevels van de boerderij zijn deels gemetseld en deels met hout bekleed. De gevels zijn voorzien van isolatie en hebben houten kozijnen met deels isolerende beglazing. Het schilddak is gedekt met riet. De vloeren op de begane grond zijn van beton en op de verdieping van hout. De woning heeft een inhoud van circa 1.100 m³.

Begane grond

De entreehal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamers, badkamer en toilet.

In de ruime woonkamer zijn sfeervolle details zoals onder andere een bedstede, zichtbare vierkant palen, etc. aanwezig. De raampartijen met roedeverdeling zorgen voor een mooie lichtinval in de boerderij. De stenen vloer, het balken plafond, de schouw en de karakteristieke details geven de woonkamer de sfeervolle, warme uitstraling.

De woonkeuken is een gezellige plek in het huis, de keuken heeft een landelijke uitstraling en beschikt over een houtkachel en een royale ruimte voor een riante eettafel. In de bijkeuken treft u de aansluitingen voor wasmachine en droger en is er diverse bergingsruimte.

Op de begane grond treft u tevens een ruime slaapkamer met badkamer.

Verdieping

Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers.

Bergruimte

Binnen de vierkantspalen bevindt zich tevens een grote bergruimte (wat vroeger bedoeld was om hooi in op te slaan) die een geheel vormt met de darsruimte en geschikt is als grote berging maar ook ruimte biedt voor tal van andere gebruiksmogelijkheden. Mooi is dat de ruimte hoog is.

Bijgebouw

Bijgebouw

Op het perceel staat een prachtig deels met rietgedekt bijgebouw met een oppervlakte van circa 85 m², de gevels zijn met houten gepotdekselde planken bekleed.

Tuin

Tuin

In de riante tuin kunt u op de diverse terrassen heerlijk genieten van de rust en de ruimte die deze locatie u biedt.

Situering locatie

Deze prachtige stolpboerderij ligt in het rustige Avendorp, niet ver van het centrum van Schagen.

Het centrum van de stad biedt u alle gewenste voorzieningen op het gebied van winkels, sport, scholen, horeca gelegenheden en openbaar vervoer. De stolpboerderij ligt nabij fiets- en wandelroutes. De wegenstructuur is eveneens zeer geschikt voor paardenliefhebbers.

Bijzonderheden

De 4.525 m² grond is eigendom van de gemeente Schagen. Op deze grond rust een erfpacht overeenkomst met de gemeente Schagen met een looptijd van 99 jaar. U betaalt hiervoor een jaarlijks bedrag, de canon, aan de gemeente. 

Indien u een grotere grondoppervlakte wenst, kan circa 6.000 m² grond in eigendom worden bijgekocht.

Omlijnde percelen

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -