Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Waarland, Slootgaardweg 6

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk gelegen ruime vrijstaande woning met garage

Vrijstaande gezinswoning met een royale, lichte woonkamer en zes slaapkamers op een perceel van circa 11.435 m²

• Royale en lichte woonkamer
• Twee ruime slaapkamers op de 1e verdieping met ruime overloop
• Vrijstaande gezinswoning met zes slaapkamers
• Gelegen op een perceel van circa 11.435 m²
• Circa 3.500 m² van het perceel is woonbestemming

Locatie

Deze vrijstaande woning is gelegen op circa 11.435 m² eigen grond en is gelegen in de landelijke, agrarische omgeving van het Waarland. Waarland is een klein dorp rijk aan voorzieningen. Zo treft u in het dorp onder anderen een basisschool, kinderopvang, een bakker, een slager, een bloemenwinkel, een kapsalon, een apotheek en een fietsenwinkel.

Er bevinden zich diverse faciliteiten in Waarland, die de leefbaarheid zeer ten goede komen. De sportvelden en het openluchtzwembad, maar ook een vlindertuin en het café en het dorpshuis. Daarnaast heeft Waarland nog een rijk verenigingsleven wat resulteert in een sociale omgang met elkaar en een groot saamhorigheidsgevoel.

Ondanks de rustige ligging van de woning heeft het een goede infrastructuur. De woning is gelegen tussen Schagen en Heerhugowaard nabij de N241 en N242.

Het woonhuis

Woonhuis

De woning is gebouwd tussen 1960-1965 en heeft een woonoppervlakte van circa 190 m² en een inhoud van circa 500 m³. Het huis is traditioneel gebouwd, opgetrokken uit gemetselde gevels voorzien van spouw, houten vloeren behoudens de hal, de badkamer en het toilet die zijn voorzien van beton, overwegend enkele beglazing op drie grote ramen na.
De woning heeft een zadeldak dat gedekt is met pannen en met hout is onderschoten. De goothoogte bedraagt circa 2,50 meter en de nok circa 6,00 meter.

Indeling

Begane grond

Plattegrond

Via de entree / hal van de woning komt u in onder andere de woonkamer. Deze is over de gehele breedte van de woning gelegen met veel grote raampartijen. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken. De keuken heeft een mooi raam welke goed licht geeft op het werkblad. Aansluitend is de bijkeuken aanwezig welke toegang geeft tot de berging met de achterdeur.

Aan de linkerzijde van de woning bevinden zich op de begane grond nog vier slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.

Verdieping

Plattegrond

De vaste trap geeft u toegang tot de verdieping, met ruime overloop. Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Voor nog wat extra opslagruimte is er achter de knieschotten nog ruimte.

Het perceel

Het totale perceel van maar liefst circa 11.435 m² bestaat uit een gedeelte met de bestemming wonen (circa 3.500 m²) en een gedeelte met een agrarische bestemming (circa 7.935 m²). Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Harenkarspel, sectie H, nummers 1477 en 2016. Op dit perceel staan nu nog schuren. Deze schuren worden voor de overdracht door verkoper verwijderd en gesaneerd. De grond wordt als cultuurgrond opgeleverd.

·         Circa 3.500 m² van het perceel is woonbestemming

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -