Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Hensbroek, Gemaalweg  12B

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Riante twee-onder-een kapwoning met grote bergruimte

U kunt nog alle kanten op met deze prachtige twee-onder-een kapwoning aan de Gemaalweg in Hensbroek. Het huis wordt casco opgeleverd, dus de indeling kan volledig naar uw wens worden gemaakt.

De basis zoals gas, water en elektra wordt door verkoper verzorgd maar de verdere indeling is geheel aan u zelf. Met een basis woninginhoud van circa 484 m3 kunt u nog alle kanten op, de woning is zelfs nog uit te breiden. En dan zijn we er nog niet want ook de schuur met een inhoud van ruim 1200 m3 kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Hierbij te denken aan bijvoorbeeld diverse ambachtsberoepen of kantoor met opslagruimte aan huis. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen het woongedeelte te vergroten.

Locatie

Deze ruime, twee-onder-een kapwoning gelegen aan de linkerkant op 1400 m2 eigen grond ligt in het landelijke gebied  van het dorp Hensbroek. Daarnaast is er nog aangrenzend weiland te koop, zodat u zelf de oppervlakte van uw kavel kunt bepalen.

Hensbroek is gelegen op circa 6 kilometer van Heerhugowaard en beschikt over een eigen basisschool. Het dorp kenmerkt zich door haar landelijke ligging. Het dorp Hensbroek kent een levendig en actief verenigingsleven met onder andere een voetbal-, volleybal- en judovereniging.

Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in Heerhugowaard en Obdam. Wilt u verder weg?  Hensbroek ligt op nog geen 15 autominuten van de snelweg A7 naar Amsterdam. 

Woning

Begane grond
Deze ruime twee-onder-een kapwoning met grote schuur is gebouwd in 2010. De woning is opgetrokken uit gemetselde gevels, het geïsoleerde zadeldak is gedekt met pannen, voorzien van twee dakramen. De kozijnen en deuren van hardhout zijn voorzien van isolatieglas. De vloeren op de begane grond en de eerste verdieping zijn van beton de zoldervloer is van hout. Dat is de basis. De rest is aan u…

Verdieping
Ook de verdieping een grote open ruimte en zelf indeelbaar.

Zolder
Tevens beschikt de woning over een ruime bergzolder.

Bergruimte
De bergruimte met een oppervlakte van 208 m2 is opgetrokken uit stalen spanten met deels gemetseld en deels met behandeld hout beklede gevels. Aan de achterzijde is een overheaddeur aangebracht van 3.00 meter breed bij 3.50 meter hoog.

Tuin

De linkerwoning met 1.400 m2 grond heeft de tuin op het zuidwesten. De tuinaanleg wordt aan uw eigen fantasie overgelaten. Wat past het beste bij u, het huis en de omgeving, u mag het zeggen…

Bijzonderheden

- Eigentijdse uitstraling;

- Parkeergelegenheid op eigen terrein;

- Geheel naar eigen wens in te delen;

- Verkoper regelt de aansluiting van gas, water, elektra en telefoon.

Bel of mail voor meer informatie.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -