Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Berkhout, Bobeldijk  103 A

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Prachtige bouwkavel van circa 2.000 m2 voor de bouw van een fraaie stolpboerderij.

Een unieke mogelijkheid waarbij u vrij bent in het ontwerp van uw (eventueel 2-onder-1 kap) stolpboerderij binnen de kaders van de bouwvoorschriften en de welstandbeoordeling.

• Bouwkavel van circa 2.000 m2
• Landelijk gelegen aan het karakteristieke lint van Bobeldijk
• Grote kavel biedt vele gebruiksmogelijkheden
• Op circa 3 kilometer van de stad Hoorn en autosnelweg A7

FRAAIE KAVEL 
De kavel ligt ongeveer halverwege de Bobeldijk die loopt van Hoorn naar Spierdijk.

De kavel bevindt zich op slechts 3 kilometer van de stad Hoorn waar u alle voorzieningen treft. Maar ook in Berkhout en Spierdijk vindt u een basisschool en vele sportvoorzieningen. Zowel in het diverse wijkcentrums in de stad Hoorn als in het uitgebreide winkelcentrum met goede parkeervoorzieningen in Avenhorn / De Goorn kunnen de dagelijkse boodschappen snel en gemakkelijk worden gedaan.

De kavel ligt prachtig landelijk en vrij aan het fraaie lint van de Bobeldijk.


BOBELDIJK 103 A

De royale kavel heeft een oppervlakte van ruim 2.000 m2. Op de kavel mag u een royale (eventueel 2-onder-1 pak) stolpboerderij bouwen met een afmeting van 14 meter bij 15 meter met daarbij nog eens een staartstuk. Naast het hoofdgebouw mag een bijgebouw worden geplaatst met een oppervlakte van 80 m2. Door de forse afmetingen van het hoofd- en bijgebouw  is deze locatie bij uitstek ook geschikt om een prettige woon/werk situatie te creëren. Met de ligging van het hoofdgebouw, de kavel oppervlakte en de keuzemogelijkheden voor de situering van het bijgebouw kunt u  het perceel optimaal indelen waarbij een prachtige balans tussen enerzijds wonen met veel privacy en anderzijds werk kan ontstaan.

De kavel wordt begrensd aan het water. De kavel is thans weiland en begroeid met gras, voor de rest staat er geen andere beplanting. De vorm van de kavel is rechthoekig. Een royalere kavel, dus met meer grond, is bespreekbaar.
De grote kavel biedt vele gebruiksmogelijkheden zoals kantoor of praktijkruimte bij huis, onder voorwaarden en in overleg met de gemeente Koggenland kan er ook worden gekozen om de kavel te splitsen in een twee onder één kap stolpboerderij en/of bewoning met mantelzorg.

De schets geeft een impressie weer van hoe de woning op de kavel eruit zou kunnen komen te zien. Doordat de koper keuzevrijheid heeft in het te bouwen type stolpboerderij en dus zelf bepaald hoe de te bouwen woning met bijgebouw er uiteindelijk uit komt te zien zal het uiteindelijke beeld altijd wijzigen, hierbij opgemerkt dat koper in zijn ontwerp dient te voldoen aan de bestemmingsplan voorschriften en de goedkeuring van de welstand.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -