Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Berkhout, Oosteinde 132a

Prijs
€ 229.000,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Winkelruimte met mogelijkheid tot uitbreiding en omzetten naar woning

Ondernemers, klussers, beleggers opgelet!

Gelegen op een unieke locatie in het lint van Berkhout, bieden wij u deze riante winkelruimte met garage met mogelijkheid tot uitbreiding en omzetting naar woonruimte.

Het pand is thans in gebruik als winkelruimte maar de gemeente heeft aangegeven dat woonruimte op deze locatie mogelijk is. Het omzetten moet nog wel officieel ingediend worden bij de gemeente.

 


Ligging

Het object is gelegen in het dorp Berkhout. Berkhout is een landelijk gelegen dorp tussen Hoorn met winkelcentrum "De Grote Beer" en "De Huesmolen", Heerhugowaard en in de nabijheid de omliggende dorpen Avenhorn en De Goorn.
In Berkhout en Spierdijk vindt u een basisschool en vele sportvoorzieningen en uitgebreid winkelcentrum met goede parkeervoorzieningen in Avenhorn /De Goorn, waar de dagelijkse boodschappen snel en gemakkelijk gedaan kunnen worden bij winkelcentrum de "Vijverhof.

 

locatie
De ligging van de winkelruimte ten opzichte van Hoorn, Avenhorn en De Goorn.

 

Berkhout ligt vlakbij het grote recreatiegebied De Hulk en het Markermeer waar je kan surfen, zeilen, zwemmen, vissen of heerlijk kunt fietsen langs de prachtige routes langs het water.


Berkhout is een landelijk dorp centraal gelegen onder de rook van Hoorn. Met zijn historische centrum, gezellige terrassen, antiekwinkels en modezaken kun je hier prima winkelen. Vanaf Hoorn bent u in ca. een half uurtje in Amsterdam.

  

Wonen aan het Oosteinde

Uw droomhuis realiseren, dit is uw kans!

Wij geven u alvast een beeld van één van de mogelijkheden en indelingen als woonruimte op deze locatie. U bent uiteraard vrij in het ontwerp en de indeling. Wel dient dit nog getoetst te worden door de gemeente.

 variant1

variant 1 met 2 slaapkamers

Het pand biedt voor een brede doelgroep diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om het object weer voort te zetten als winkelruimte, om te bouwen tot uw droomwoning of mogelijk om te bouwen tot woning als belegging.

Er zijn diverse opties mogelijk wat betreft de indeling. Hieronder een aantal varianten uitgewerkt als woning met 2 en 3 slaapkamers. Indien u een indicatieve opgave wenst van de kosten tot het realiseren van deze verbouwingen, maken wij deze graag voor u inzichtelijk.

Wij heten u van harte welkom voor een afspraak om de mogelijkheden uitgebreid met u door te nemen. Maakt u hiervoor een afspraak met H3 Landelijk Vastgoed op 0229 55103.

variant2

variant 2 met 3 slaapkamers

  

Ondernemen aan het Oosteinde

Het object wordt aangeboden wegens bedrijfsverplaatsing!
De ligging is centraal in het lint van Berkhout en ligt direct tegen Hoorn aan, met directe uitvalswegen naar Spierdijk, Avenhorn, en De Goorn. De steden Heerhugowaard, Alkmaar en Amsterdam zijn ook goed bereikbaar middels verbindingswegen naar de A7 en A9.

 

voorzijde2


Winkelruimte

De winkel is thans ingericht als open ruimte met aan de achterzijde een doorgang naar de hal met kantoorruimte, keuken en toiletruimte.
De winkelruimte beschikt over een totale vloeroppervlakte van ca. 160 m² inclusief geïsoleerde garage van ca. 25 m² en een perceeloppervlakte van ca. 250 m².

 

 

 wnkel2

 

Plattegrond winkel

 plattegrond winkel

 

Omgeving

Aan de achterzijde grenst het aan doorgaand vaarwater en aan de voorzijde kijkt u uit op een boomgaard.

 

Uitzichtboomgaard

 

Kadastraal

Het perceel is kadastraal bekend als Gemeente Wester-Koggenland, sectie AC, nummer 779. Het perceel is groot circa 250 m2.

 

 kadastralekaart

 

Kadastrale kaart met ingekleurd het perceel

  

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -