Onteigening

Sinds februari 2004 kan iedere gemeente in Nederland WVG (Wet Voorkeursrecht Gemeente) toepassen en op uw locatie opleggen. Dit doen gemeenten veelal ten behoeve van woningbouw en industrieontwikkeling. Zo kan de gemeente ook geïnteresseerd zijn in uw locatie.

H³ kan u assisteren in de volgende situaties:

U vermoedt dat er WVG op uw locatie zal worden opgelegd.

U bent dan nog vrij om te handelen met projectontwikkelaars etc. Deskundig en adequaat optreden is dan essentieel. H³ heeft hier ervaring mee en kan op dit moment de stappen met u doornemen om tot een optimaal financieel plaatje voor u te komen.   

U heeft WVG opgelegd gekregen.

H³ kan voor u de onderhandelingen voeren met de gemeente om zo te komen tot een zo hoog mogelijke prijs. Ook kunt u door middel van zelfrealisatie tot een optimaal financieel resultaat komen. Dit is heel specifiek en vergt veel kennis. H³ brengt deze kennis in en samen met u en een betrouwbare professionele ontwikkelaar, realiseert u de voorgenomen doelstelling van de gemeente. U plukt hiervan de vruchten. 

Complex

Dit is zoals u begrijpt een complex proces dat om de juiste stappen op het juiste moment vraagt. Daarbij zijn de juiste contacten essentieel. 

Neem contact met ons op als u hier meer informatie over wilt ontvangen.

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -