Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Wijdewormer, Noorderweg 86

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk gelegen woonhuis met bijgebouwen op circa 8.980 m²

Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met rondom tuin en een boomgaard

• Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met bijgebouwen
• Tuin rondom gelegen
• Nabij Purmerend en Zaandam
• Geschikt voor verschillende gebruiksmogelijkheden

Woning


Landelijk wonen aan de Noorderweg

Dit prachtige woonhuis is gelegen aan de Noorderweg te Wijdewormer. Op de locatie zijn meerdere bijgebouwen aanwezig zoals een traditionele schuur, een voormalige ligboxenstal en een ruime berging.
Wijdewormer is een plaats in de gemeente Wormerland, in het noordoosten van de Zaanstreek en zuidwesten van Purmerend. De woning is landelijk gelegen maar dichtbij de steden als Purmerend en Zaandam.
Fietsen en wandelen is in deze omgeving prima te doen middels de vele routes door de gebieden het Twiske, Purmerland, Oostzaan, Jisp en de Zaanse Schans.
Op korte afstand is de A7 te bereiken. Hierdoor kunt u zeer snel in Amsterdam zijn.

Het woonhuis

Woning

Het woonhuis is gebouwd in 1995 en is altijd zeer netjes onderhouden. De gevels zijn gemetseld voorzien van spouw en hebben houten kozijnen met isolerende beglazing. Het piramide dak is gedekt met pannen en tevens met isolatie onderschoten. De vloeren zijn van beton. De woning is deels voorzien van vloerverwarming.
De woning heeft een afmeting van circa 10 x 10 meter en beschikt over lekker veel leefruimte, zo is de totale gebruiksoppervlakte circa 153 m². Het woonhuis heeft een inhoud van circa 570 m³. De goothoogte bedraagt circa 3 meter en de nokhoogte circa 8 meter.

Het woonhuis is aangesloten op water, elektra, gas en beschikt over een septic tank. De woning wordt verwarmd door een C.V. combiketel Nefit HR turbo uit 1995.

De begane grond

Begane grond

De begane grond bestaat uit meerdere vertrekken die allemaal flink van formaat zijn. De entreehal bevindt zich aan de zijkant van het woonhuis en biedt toegang tot verschillende vertrekken, namelijk de woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Grenzend aan de hal bevindt zich de woonkamer. Door de vele raampartijen is het een heerlijke lichte ruimte met uitzicht over de tuin en de landerijen.

De ruime woonkamer heeft openslaande deuren naar de keuken toe waardoor de woonkamer bij de keuken wordt betrokken.

Woonkamer

De woonkeuken is tevens een lichte ruimte door alle raampartijen. De keuken is van circa 1995 en verkeerd nog in goede staat. De keuken bestaat uit een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De bijkeuken is vanuit de keuken te bereiken. Dit is een fijne ruimte met een extra keukenblok met wastafel. De bijkeuken is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting. Tevens bevindt zich hier de C.V. combiketel. In de bijkeuken bevindt zich ook separaat het toilet.

Slaapkamer

Op de begane grond is ook nog een slaapkamer en badkamer aanwezig. De slaapkamer is ruim en licht. Deze kamer zou tevens kunnen worden verbouwd tot speelkamer of een kantoor.
De licht betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en bad. Ook dit is een ruime badkamer met veel licht.

Eerste verdieping

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, badkamer en een kleine berging/kast. Middels een losse trap is de zolder te bereiken.
De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Bij deze woning horen meerdere bijgebouwen zoals een berging, voormalige ligboxenstal, traditionele schuur en een ruime berging.

Berging I

Schuur

De berging heeft een oppervlakte van circa 30 m² en heeft een lessenaars dak gedekt met asbestcement houdende golfplaten.

Voormalige ligboxenstal

Ligboxenstal


De voormalige ligboxenstal is gebouwd in 1993. De afmeting bedraagt circa 21 x 24 meter. Deze stal heeft een zadeldak gedekt met asbestcementvrije golfplaten en is opgetrokken uit houten spanten met vrije overspanning. De gevels zijn gemetseld overgaand in damwandprofielplaten. De stal is volledig onderkelderd en afgedekt met een betonnen vloer. De stal wordt op dit moment als berging/opslag gebruikt.

Berging II

Stal

De berging is gebouwd in circa 1990 en heeft een afmeting van circa 12 x 19 meter. De berging heeft een asymmetrisch zadeldak en is gedekt met asbestcement houdende golfplaten. De wanden zijn voorzien van gemetselde borstwering overgaand in damwandprofielplaten. Er ligt een betonnen vloer. De voorzijde heeft een open front met windbreekgaas.

Traditioneel gebouwde schuur

Traditionele schuur

De traditioneel gebouwde schuur is gebouwd in circa 1947 en heeft een oppervlakte van circa 54 m². Het zadeldak is gedekt met metalen dakpanprofiel platen, de schuur heeft een houten zolder. Er ligt een betonnen vloer. De goothoogte is circa 2,3 meter en de nokhoogte circa 5,5 meter. Aan deze schuur zit een aanbouw van circa 12 m² met een lessenaars dak.

Boomgaard & weiland

Boomgaard

Het perceel is lekker ruim en rondom het woonhuis is er meer dan voldoende tuin gecreëerd. Vanuit de bijkeuken loopt u heerlijk de tuin in. In de tuin is ook een moestuin gecreëerd.
Achter en rondom de bijgebouwen ligt veel grasland waar u gemakkelijk hobbydieren op kwijt zou kunnen.

Kadastraal

Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Wijdewormer, sectie E, nummer 345. Het perceel is groot 8.980 m².

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -