Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Schagerbrug, Nabij Schagerweg 6

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

2.050 m² cultuurgrond nabij Schagerweg 6

Zijpe D 2457

2.050 m² cultuurgrond

Nabij Schagerweg 6, 1751 DA Schagerbrug
• Gelegen langs het Noordhollands kanaal
• Dichtbij gelegen bij Schagen en Schagerbrug
• Diverse agrarische gebruiksmogelijkheden

Perceel

Perceel grond

Gelegen tussen Schagerweg 6 en Schagerweg 8 te Schagerbrug ligt dit mooie aaneengesloten perceel van 2.050 m². Het perceel is bereikbaar middels een eigen ontsluiting. Op dit moment is het perceel beplant met bomen en struikgewas. Aan de achterzijde van dit perceel is een sloot gelegen. Er berust een onderhoudsverplichting op het perceel met betrekking tot de kade en beschoeiing van deze sloot. De grondsoort betreft kleigrond. Het perceel wordt in de huidige staat verkocht. 

Locatie

De locatie is gelegen naast Schagerweg 6 te Schagerbrug

Omschrijving

Oppervlakte : 2.050 m².

Kadastraal: Gemeente Zijpe, sectie D, nummer 2457.

Grondsoort: Kleigrond.

Mogelijkheden: Voor diversen agrarische gebruiksmogelijkheden.

Ontsluiting: Middels eigen oprit naar de openbare weg.

Vorm kavel: Overwegend rechthoekig.

Opmerkingen: Koper is er mee bekend en aanvaardt dat aan de noordzijde van het Verkochte een pad is gelegen dat leidt naar een opstal welke grotendeels is gelegen op het naburig perceel, kadastraal bekend als gemeente Zijpe, sectie D, nummer 2840 en voor een klein deel (als overbouw) op het Verkochte. Koper is er mee bekend en aanvaardt dat de bewoners van Schagerweg 10 mogelijk al tientallen jaren gebruik maken van dit pad aan de noordzijde van het Verkochte.

Bestemmingsplan

Het perceel heeft de bestemming agrarisch onbebouwd met waarden, waterstaat-waterkering en milieuzone-geurzone. Bestemmingsplan Landelijk Gebied, vastgesteld door de gemeente Zijpe, d.d. 18 mei 2016. www.planviewer.nl

Bodemonderzoek

Er is een bodemonderzoek aanwezig. Voor de volledige inhoud willen wij uw vragen contact met ons op te nemen. Wij zullen uw alle documentatie dan toesturen.

Perceel 2

Verkoopprocedure

Publicatie: Het object wordt openbaar gepubliceerd op 3 maart 2022.

Bezichtiging: Bij interesse zullen wij een bezichtiging inplannen.

Overdracht: Overdracht zal plaatsvinden op basis van bijgevoegde concept koopovereenkomst. De overdracht bij de notaris zal uiterlijk 30 dagen na sluitingsdatum van de koopovereenkomst plaatsvinden.

Biedingen: De biedingen dienen ingediend te worden middels het verstrekte biedingsformulier. De geïnteresseerden kunnen eenmalig een bieding uitbrengen uiterlijk 14 april 2022 om 12:00 uur bij H3 Landelijk Vastgoed. Het biedingsformulier dient voor het aangegeven tijdstip bij de verkopend makelaar op kantoor aanwezig te zijn. Eventueel kan een ontbindende voorwaarde op basis van financieringsvoorbehoud worden afgesproken – zie optie in artikel 20 concept-koopovereenkomst.

Integriteit: Aspirant koper aanvaardt dat het Rijksvastgoedbedrijf gerechtigd is tot een eventueel integriteit/solvabiliteitsonderzoek wanneer aspirant koper een bieding uitbrengt.

 

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -