Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
't Veld, Rijderstraat ong.

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Mooie vrijliggende bouwkavel van circa 1.000 m2

Wilt u vrijstaand wonen en wilt u zelf vormgeven aan uw woonwensen?

Dan heeft u nu de mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren op de fraaie en vrijliggende bouwkavel in 't Veld. Een unieke mogelijkheid waarbij u vrij bent in het ontwerp van uw droomhuis als ook een vrije keuze kunt maken in architect. De kavel biedt u de mogelijkheid om een riante woning te bouwen. De kavel staat een woning van circa 700 m3 toe.

't Veld ligt tussen de steden Heerhugowaard en Schagen in. Steden als Alkmaar en Hoorn zijn eenvoudig te bereiken. 't Veld ligt direct aan de N241 in het prachtige polderlandschap van Noord Holland. De kavel is gelegen tussen Rijderstraat 126 d en Koggeweg 2.

De grond van de kavel maakt nu nog deel uit van de parkachtige tuin van Koggeweg 2. De kavel wordt op een deel van deze fraaie tuin gerealiseerd. De kavel heeft een prachtige lengte/breedte verhouding. De breedte is circa 16 meter en de diepte circa 62,5 meter.

Beknopte bouwvoorschriften 

1 Hoofdgebouw voldoet aan de volgende kenmerken:
a gebouwd binnen het bouwvlak;
b afstand tot de zijdelingse bouwperceelgrens minimaal 3 meter
c goothoogte is maximaal 3,5 meter
d bouwhoogte van de woning is maximaal 8 meter
e maximaal 50% van het bouwperceel mag worden bebouwd
f dakhelling minimaal 30 graden en maximaal 60 graden

Bijgebouw 

Een bijgebouw mag 50 m2 groot zijn, met een goothoogte van 3 meter en een bouwhoogte van maximaal 5 meter. B&W kan eventueel een vrijstelling verlenen voor een groter bijgebouw tot 75 m2.

De afbeelding van de woning geeft een impressie weer van een landelijke woning. Doordat u als koper keuzevrijheid heeft in het ontwerp (rekening houdend met de bestemmingsplanvoorschriften en welstand) zal het uiteindelijke beeld altijd wijzigen.

De uitgebreide brochure en bestemmingsplanvoorschriften zijn via H³ Landelijk Vastgoed op te vragen: mail ons op info@h3.nl of bel 0229-55 10 33

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -