Details:

VERKOCHT

Groep:
Agrarisch

Locatie
Schagen, Nes 32

Prijs
Prijs op aanvraag
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Modern melkveebedrijf gelegen op bijna 367.900 m2 grond

Een prachtige locatie met vele mogelijkheden.

Net buiten Schagen vindt u dit prachtige melkveebedrijf. De ruime percelen in het buitengebied bieden prima mogelijkheden om goed te kunnen boeren. En dat terwijl voorzieningen als winkels, scholen, restaurants, sportvelden en meer dichtbij zijn. Deze plek biedt dus het beste van twee werelden en is ook nog eens uitstekend bereikbaar.Het melkveebedrijf is aan de rustige weg Nes gelegen. Deze weg is openbaar maar voor u als agrariër prima als kavelpad te gebruiken. Via de provinciale weg bent u echter zo in andere plaatsen van Noord Holland. Doordat er ook een treinstation in Schagen aanwezig is, kunt u ook met het openbaar vervoer alle kanten op. De gronden zijn gelegen in hoofdzaak aan de zuidzijde als huiskavel en voor een deel aan de overzijde van de weg. Op deze gronden kijkt u vanuit de woning uit en dat kunnen maar weinig agrariërs zeggen. De gronden bestaan overwegend  uit rijkere kleigronden met hun goede capillaire werking in droge perioden en opslag van mineralen in natte perioden.

Grond 

Totaal in eigendom te verwerven is 36.79.00 ha. Daarnaast wordt van verschillende verpachters land gepacht. In totaal betreft dit 18.56.51 ha grond waarvan de meeste verpachters hebben aangegeven open te staan om de grond ook weer te verpachten aan degene die het totale bedrijf gaat voortzetten afhankelijk van het verkrijgen van overeenstemming.

Stolpboerderij

De stolpboerderij beschikt over een groot woongedeelte dat thans in tweeën wordt bewoond. Het tweede woongedeelte is in de vorm van een appartement. Daarnaast is er nog een bedrijfsdeel van circa 200 m2.

Werkplaats

De werkplaats heeft een oppervlakte van circa 255 m2 en een goothoogte van 3 meter en een nokhoogte van 7 meter en is daarmee prima geschikt als machineberging/opslag.

Garage

De garage heeft een oppervlakte van circa 37 m2, een goothoogte van circa 3 meter en een nokhoogte van circa 7 meter.

Ligboxenstal

De ligboxenstal (2009) heeft een oppervlakte van circa 1.832 m2.

Inrichting
155 ligboxen, voergang, 3 plus 1 rijen boxen met mestschuif, zandbox van 56 m2 en zaagselbox van 28 m2, melkstal 2 maal 12 zij aan zij melkstal op gelijk vloerniveau, met automatische afname, vloerverwarming en wachtruimte, merk Fullwood, tanklokaal voorzien van Meuller koeltank, capaciteit 6.200 kg, tevens voorzien van douche, toilet en machinekamer. Er is een aparte gasgestookte combiketel voor verwarming en warmwater.

Jongveestal

De jongveestal heeft een oppervlkate van 180 m2 en als inrichting verzamelhokken voor jonge kalveren, opslagruimte en eenlingboxen.
Diversen
De erfverharding bedraagt circa 1.000 m2. Er zijn vier kuilvoerplaten, 3 krachtvoersilo's en een kunstmestsilo. Het mestbassin (2009) heeft een inhoud van circa 2.000 m3. De ruige mestopslag bedraagt 150 m2 met een kelder van circa 400 m3. Er is een milieuvergunning afgegeven voor 240 stuks grootvee en 125 stuks jongvee.

Bel of mail ons voor meer info!

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -