Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Wieringerwerf, Medemblikkerweg  17

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk wonen in het buitengebied van Wieringerwerf

Mooie Wieringermeerboerderij met diverse schuren en een royale tuin rondom de woning.

Vooraanzicht

• Mooie Wieringermeerboerderij
• Royale tuin op het zuiden en rondom de woning
• De diverse schuren en buitenverharding maakt de locatie uitermate geschikt
  voor vele gebruiksdoeleinden
• Gelegen op een perceel van circa 1.16.39 ha

Landelijk wonen in het buitengebied van Wieringerwerf

Gelegen in het buitengebied, aan de Medemblikkerweg, in Wieringerwerf bevindt zich deze fraaie woonboerderij. De woning ligt op slechts tien minuten van de dorpskern van Medemblik en vijf minuten van de dorpskern van Wieringerwerf.

Het dorp Wieringerwerf is zeer belangrijk in de gemeente Hollands Kroon. Er zijn diverse winkels, restaurants en scholen aanwezig. Tevens is er een scholen gemeenschap voor het voortgezet onderwijs welke veel leerlingen uit de omliggende dorpen aantrekt.

Wieringerwerf is centraal gelegen tussen Medemblik en Den Oever. Middels de Rijksweg A7 zijn onder andere Hoorn en Amsterdam zeer goed bereikbaar. Tevens bent u zo via de afsluitdijk in Friesland.

Het woonhuis

Voordeur

Het woonhuis en de boerderij zijn gedekt met pannen en is gebouwd in circa 1936. U heeft hier te maken met een typische Wieringermeerboerderij. Aan de voorzijde het woonhuis en daarachter het grote boerderijdeel. Het woonhuis staat direct in verbinding met de boerderij waardoor u inpandig alle ruimten kunt bereiken. De woonkamer en de woonkeuken zijn van de weg af gekeerd met de het uitzicht over de naaste gelegen landerijen.

Het huis is aangesloten op water, elektra, gas en een septic tank.

Indeling

Begane grond

Plattegrond begane grond

Via de entree komt u binnen in de hal van de woning.

De entreehal heeft een moderne uitstraling. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot de woonkamer en het kantoor. Ook de trapopgang welke toegang geeft tot de eerste verdieping bevindt zich hier.

Entreehal - opkamer

De ruime L-vormige woonkamer is voorzien van een grote schuifpui en meerdere raampartijen. Hierdoor heeft u behalve veel lichtinval ook een prachtig uitzicht over de tuin.

Woonkamer

Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel zodat u heerlijk met familie of vrienden kunt dineren, borrelen en natafelen.

Eettafel

De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een moderne strakke uitstraling. U heeft meer dan voldoende werkruimte om heerlijke gerechten op tafel te kunnen zetten. De keuken beschikt dan ook over veel opbergruimte waardoor dit een ideale keuken is voor een echte keukenprins(es).

Keuken

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de moderne en ruime bijkeuken. Hier bevindt zich tevens het toilet.

Eerste verdieping

Plattegrond eerste verdieping

Vanuit de entreehal gaat u met de trap naar de eerste verdieping. Op de ruime overloop is een werkplek gecreëerd onder de dubbele dakramen.

Overloop met werkplek

Vanaf de overloop heeft u toegang tot de drie ruime (slaap)kamers en de badkamer Op dit moment zijn de drie kamers ingericht als slaapkamer, kleedkamer/walk in closet en als bergruimte.

De badkamer is ingericht in een moderne landelijke stijl. De ruime inloopdouche is voorzien van twee luxe douchepanelen welke tegenover elkaar gesitueerd zijn. Tevens is de badkamer ook voorzien van twee moderne waskommen, een design handdoekenradiator, een opbergmeubel en een toilet.

Badkamer

De boerderij heeft een ruime (berg)zolder welke bereikbaar is middels een deur vanuit de badkamer, middels een ladder vanuit de boerderij zelf en/of vanuit het appartement.

Het appartement

Plattegrond appartement

De boerderij beschikt ook over een appartement welke is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement is bereikbaar via de bijkeuken van de boerderij.

Het appartement heeft de beschikking over een eigen woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een separaat toilet. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de woonkamer, de badkamer en het toilet. De slaapkamer is via de woonkamer bereikbaar.

In de ruime slaapkamer zijn de authentieke balken bewaard gebleven welke de kamer een landelijk karakter geven. Het grote dakraam zorgt voor veel lichtinval.

De tuin

Tuin

Het totale perceel is circa 1.16.39 ha groot. Rondom de woning is de tuin gelegen. Er zijn meerdere terrassen waardoor u zelf kunt kiezen of u in de zon of in de schaduw wilt zitten. Voor de minder mooie dagen is er ook een veranda zodat u toch buiten kunt genieten.

Op het erf staat een grote schuur met een overheaddeur. In deze schuur is een gedeelte afsluitbaar (koel/droogcel) middels een schuifdeur. De schuur heeft een oppervlakte van circa 400 m², beschikt over vrije overspanning, een betonvloer en is met Dupanel geïsoleerd.
Naast deze prachtige schuur is er nog een houten schuur met oppervlakte van circa 230 m².

Het perceel

Ingekleurd perceel

Het totale perceel is circa 1.16.39 ha groot. De grond is kadastraal bekend als Gemeente Wieringermeer, sectie K, nummer 308.

Meer grond is eventueel bespreekbaar.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -