Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Obdam, Lutkedijk  28

Prijs

 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vrijstaand woonhuis met garage, ruimte tuin en vrij uitzicht

Gelegen in het buitengebied van Obdam ligt zich deze vrijstaande woning met garage en verzorgde ruime tuin

• Gelegen op een ruim perceel van circa 1.450 m²
• Veranda met buitenkeuken in de achtertuin
• Met garage die via zowel via de voortuin als de achtertuin bereikbaar is
• Gelegen nabij Heerhugowaard

De ligging

Ligging

Gelegen aan de lintbebouwing van de Lutkedijk ligt deze vrijstaande woning op korte afstand van de Dorpsstraat en de dorpskern van Obdam.
Obdam is een klein dorp dichtbij Heerhugowaard, tussen de dorpen Opmeer en Hensbroek in en is de laatste jaren enorm gegroeid. Inmiddels zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Het NS-station, winkels, scholen, sportfaciliteiten en het openluchtzwembad en een zeer actief verenigingsleven maken Obdam meer dan compleet.
De ligging is perfect voor diverse steden zoals Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard. Daarnaast is Amsterdam bereikbaar binnen 40 autominuten.

Het woonhuis

Woonhuis

Het woonhuis is gelegen op een mooie ruime kavel van circa 1.450 m² met aan de voor- en achterkant vrij uitzicht over de weilanden.

Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1939 en is opgetrokken uit gemetselde gevels met een zadeldak gedekt met pannen. De kozijnen zijn van hout en zijn deels voorzien van isolatieglas. Zowel de begane grond vloer als de verdiepingsvloer zijn van hout. Het woonhuis is aangesloten op water, gas en elektra en het riool en er is een combi CV ketel.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 111 m² en een inhoud van circa 600 m³.

Indeling

Begane grond

Plattegrond begane grond

Aan de voorkant van het woonhuis komt u binnen in de entreehal. Naast de trapopgang naar de verdieping en de meterkast bevindt zich hier ook nog een grote trapkast die gebruikt kan worden als bergruimte. De sfeervolle authentieke kastjes boven de deur naar de woonkamer en de trapopgang kunnen tevens gebruikt worden als extra bergruimte.
De woonkamer is een heerlijke doorzonkamer met aan de voorkant, zijkant en achterkant grote raampartijen die voor aangenaam veel daglicht zorgen in de kamer. De zichtbare plafondbalken geven de kamer een authentieke sfeer. Op de vloer ligt een nette houten vloer.

Woonkamer

De L-vormige open keuken grenst aan de woonkamer en is uitgevoerd in een lichte houtkleur en is licht betegeld. Door optimaal gebruik te hebben gemaakt van de ruimte is er veel werk- en kastruimte gecreëerd.
De keuken is voorzien van een koelkast, een ingebouwde elektrische kookplaat en een oven.

Keuken

Aan de keuken grenst de ruime bijkeuken waar nog een klein keukenblok is met vaatwasser. Ook bevinden zich hier het toilet en een ruimte met daarin de wasmachine aansluiting.
Vanuit de bijkeuken heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin. Aan de bijkeuken grenst de tweede hal van het woonhuis. Deze hal heeft een voor- en achteringang, zodat u vanuit de voor- en achtertuin naar binnen kunt.

Eerste verdieping

Eerste verdieping

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer.

De grootste slaapkamer, de master bedroom, is gelegen aan de achterkant van het woonhuis en bestaat uit twee delen, een voor- en achterkamer. Zowel de voorkamer, nu in gebruik als slaapkamer, als de achterkamer, nu in gebruik als inloopkast, zijn voorzien van meerdere ingebouwde kasten. Door de vele raampartijen zijn beide kamers fijne lichte ruimtes. Tevens heeft u vanuit de master bedroom toegang tot een klein balkon met uitzicht over de tuin.

Slaapkamer

De twee andere slaapkamers liggen aan de voorzijde van het woonhuis en hebben ook beide een ingebouwde kast.

De badkamer is voorzien van een ligbad, een (separaat) douchecabine met regendouche en handdouche, een wastafel en een toilet en is in een lichte kleur betegeld.

De garage

Garage

De garage staat naast het woonhuis en is opgetrokken uit houten spanten en bekleed met hout. Het zadeldak is gedekt met damwandprofielplaten. De vloer is van beton. Vanuit de voortuin heb je toegang tot de garage middels een (automatische) overheaddeur maar ook vanuit de achtertuin heb je toegang tot de garage via de twee openslaande deuren. Doordat beide deuren geheel open gezet kunnen worden bestaat dus de mogelijkheid om een doorgang naar de achtertuin te creëren.

De tuin

Tuin

De achtertuin, met ligging op het zonnige zuidwesten, is opgedeeld in twee delen. Het eerste (voorste) deel is redelijk recent aangelegd. Er is hier een mooie combinatie gemaakt van groen en bestrating waardoor de tuin strak en verzorgd is. Zo is er wat groen, wat gras en wat bestrating. Een rustig ogende tuin met vele mogelijkheden om van te genieten.

Op het achterste deel lopen nu twee schapen.

Direct achter het huis, grenzend aan de garage, is er een veranda met buitenkeuken. Er is hier onder andere verlichting aanwezig zodat u elk moment van de dag kunt genieten van het fantastische uitzicht over de tuin en de aangrenzende weilanden.

Veranda

De voortuin is eveneens verzorgd aangelegd en grenst aan een sloot.

Het perceel

 

Het totale perceel is totaal circa 1.450 m² groot. De grond is kadastraal bekend als gemeente Obdam, sectie E, nummer 246.

Kadastrale kaart

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -