Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Sijbekarspel, Sneekerhof 2

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijke bouwkavel op 495 m2 grond

Deze prachtige bouwlocatie is gelegen aan de Sneekerhof met uitzicht op het fraaie landschap van Sijbekarspel.

De kavel ligt landelijk en bevindt zich dicht bij alle voorzieningen en is gelegen op korte afstand van Hoorn, Purmerend en Amsterdam. Het zeer royale perceel heeft maar liefst een oppervlakte van 495 m2. Zowel de breedte als de lengte is circa 22 meter. De kavel grenst aan twee zijden aan water en heeft op diverse plaatsen beplanting die u daardoor privacy biedt. De bouwkavel wordt aangeboden in de huidige staat, de koper dient zelf zijn droomhuis te laten ontwerpen en de bouwvergunning hiervoor in te dienen.

Op de kavel kan een zeer royale woning worden gebouwd. Het bouwvlak mag volledig worden bebouwd, mits de afstand tot de zijdelingse perceelgrens ten minste 3 meter bedraagt. De goothoogte kan tot 7 meter worden gebouwd en de nokhoogte tot 12 meter. De gezamenlijke oppervlakte van de aan- en uitbouwen en de bijgebouwen bij een hoofdgebouw mag maximaal 60 m² bedragen en dienen op ten minste 1 meter afstand van de erfgrens te worden gebouwd. De goothoogte van een aan- en uitbouw kan tot 3,50 meter worden gebouwd en de nokhoogte tot 6,50 meter. De goothoogte van een vrijstaand bijgebouw kan tot 3 meter worden gebouwd en de nokhoogte tot 6 meter.

De omgeving heeft een duidelijke stedenbouwkundige structuur. De belangrijkste elementen zijn het groen en het water langs de kavel en de wegen. In de wijk is een groen speelterrein gepland. In het noorden sluit de kavel aan op de bestaande bebouwing. Zuidelijk en westelijk wordt de kavel begrensd door een aan te leggen open groengebied en bestaand weiland. De oostelijke grens wordt gevormd door een bestaand bosplan.

 Benieuwd naar de mogelijkheden van deze bouwkavel? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak 0229-551033.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -