Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk Agrarisch

Locatie
Benningbroek, Ganker 7A

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk wonen op 3.47.20 ha. grond

Deze leuke, vrijstaande woning ligt in de gemeente Medemblik net buiten het centrum van Nibbixwoud.

Nibbixwoud is een groen en rustig dorp. U kunt er genieten van weidse uitzichten en de gevarieerde lintbebouwingen. Maar Nibbixwoud heeft méér. U vindt in Nibbixwoud een basisschool, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf. Nibbixwoud is ook voorzien van een huisartsenpraktijk. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar de lokale supermarkt of de andere winkels in het dorp. Het verenigingsleven van ‘Nibbik’ zoals de inwoners hun dorp noemen, bruist. Er zijn voetbal-, handbal- , tennisvelden en er is een zwemvereniging. Nibbixwoud ligt nabij de A7 en er is een busverbinding. Nibbixwoud is een rustig landelijk dorp, dichtbij alle wenselijke voorzieningen. Bent u op zoek naar meer drukte? Bezoek dan de nabij gelegen karakteristieke stad Hoorn.

Woning

De woning is gebouwd omstreeks 1947 en is daarna op onderdelen aangepast. De woning heeft een inhoud van circa 260 m3.

De woning is opgetrokken uit gemetselde gevels deels met spouw met een zadeldak gedekt met pannen en met hout onderschoten, deels voorzien van een stukje platdak. De beneden vloeren zijn van beton en de verdiepingsvloer is van hout, de woning is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.

Aan de achtergevel is een tuinkamer gebouwd in de vorm van een serre. Zo haalt u het heerlijke buitenleven in huis.

Grond

De percelen gelegen aan Ganker 7A te Benningbroek

De woning is gelegen op een riant perceel van 34.720 m2 eigen grond. De belendingen bestaan uit particuliere woonhuizen en agrarische percelen. Het perceel is goed ontsloten, middels een uitrit naar de openbare weg. De kavel is overwegend rechthoekig. Het perceel heeft een agrarisch bestemming.

Oprijlaan

De woning is gebouwd op enige afstand van de openbare weg. Zonder dat u het contact met de weg verliest biedt het wonen op deze locatie u rust en privacy, u kunt hier nog echt vrij wonen. Een ware oprijlaan brengt u tot de woning.
Via de heerlijke, zonnige, serre met veel lichtinval door de enorme raampartijen, komt u binnen in woning. De woonkamer is verbonden met de keuken. Het toilet is in de hal gesitueerd vanwaar u ook toegang heeft tot de 2 slaapkamers en de douchegelegenheid.  Op de 1e verdieping bevindt zich een bergzolder.

Schuur

De schuur is in 1970 opgebouwd uit betonplaten met een zadeldak gedekt met asbestcementhoudende golfplaten, voorzien van een betontegelvloer en een houten schuifdeur. De schuur heeft een oppervlakte van circa 162 m2, een goothoogte van circa 2,25 meter en de nokhoogte is circa 3,75 meter. Deze wordt thans gebruikt als garage/opslagruimte.

Kas

De houten kas voorzien van enkel glas is gebouwd in 1969 en heeft een oppervlakte van circa
720 m2. De goothoogte is circa 2,20 meter en de nokhoogte circa 3 meter. De kas wordt thans gebruikt voor teelt in koude grond en voor opslag. Naast de kas bevind zich een watersilo.

Bel of mail ons voor meer informatie.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -