Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Nieuwe Niedorp, Langereis 24

Prijs
Prijs op aanvraag
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk wonen op 3.360 m2 grond

Met een prachtige vrije ligging aan de Langereis te Nieuwe Niedorp is in de verkoop gekomen deze stolpboerderij gelegen op 3.360 m2 eigen grond.

De stolpboerderij is gebouwd omstreeks 1870 en is daarna op onderdelen aangepast. De inhoud van het woondeel is circa 250 m3.  De oppervlakte van de totale stolpboerderij met aanbouw bedraagt circa 140 m2. De boerderij is opgetrokken uit een houten vierkant, gemetselde gevels en een schilddak gedekt met riet. De vloeren zijn van hout, de woning is voorzien van houten kozijnen met deels isolerende beglazing.

Op de begane grond zijn in het woondeel een bijkeuken, keuken, woonkamer, slaapkamer en twee kleinere slaap-/opberg kamer gesitueerd. Op de verdieping een slaapkamer / bergruimte.
Het voormalige bedrijfsdeel is thans in gebruik als bergruimte. Aan de boerderij is rond 1980 een aanbouw met koestallen gerealiseerd. Dit deel heeft een zadeldak en asbesthoudende dakbedekking.

Bijgebouwen

Naast de grote riante ruimte van de boerderij met aanbouw staat er op het erfperceel nog een flink aantal m2 bijgebouw dat in verschillende bouwjaren is opgetrokken.

De bebouwing bestaat uit een voormalige stolpschuur opgetrokken uit een houten vierkant met gemetselde gevels, deels overgaand in hout. Lessenaars dak / zadeldak is deels gedekt met asbesthoudende golfplaten. De oppervlakte van deze totale schuurruimte bestaat uit circa 135 m2 bijgebouw en heeft een goothoogte variërend van 1,70 meter tot 3 meter en een nokhoogte van maximaal circa 3,80 meter.

Het erf is goed toegankelijk middels verhard pad en de betonverharding tussen schuur en stolpboerderij.

Bijzonderheden: Koper dient samen de eigenaar van het aangrenzende weiland een veekerend hekwerk te plaatsen.
Voor het saneren van de asbesthoudende dakbedekkingen is inmiddels een sloopvergunning afgegeven.

De belendingen bestaan uit een particulier woonhuis en agrarische percelen. Het perceel is goed ontsloten, middels een uitrit naar de openbare weg.

Het totale perceel heeft een woonbestemming.

De locatie leent zich ook uitstekend om een nieuwe boerderij of andere woning op te bouwen.

Vraag voor meer informatie de brochure aan.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -