Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk Agrarisch

Locatie
Wognum, Lekermeer 11A

Prijs
Prijs op aanvraag
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk wonen op 1.44.45 ha grond

Wonen in Wognum.

Woning

De woning is gebouwd omstreeks 1974 en is daarna op onderdelen aangepast. De inhoud van de woning is circa 400 m3. De woning is opgetrokken uit gemetselde gevels deels met spouw met een zadeldak gedekt met pannen en met hout onderschoten, deels voorzien van een stukje plat dak. De beneden vloeren zijn van beton en de verdiepingsvloer is van hout, de woning is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.

Het woonhuis heeft een afmeting van circa 6 bij 8,5 meter en beschikt over een aanbouw van circa 6 bij 3 meter. Via de entree/hal met toilet komt u in de riante woonkamer welke aansluit op de eenvoudige keuken. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en de douchegelegenheid met toilet. Beneden is tevens een bijkeuken gesitueerd.

’s Avonds kunt u genieten van de zonsondergang aan het water aan de zijkant van de woning.

“Eigen” oprijlaan

De woning is gebouwd op enige afstand van de openbare weg aan een doodlopende straat. Zonder dat u het contact met de weg verliest biedt het wonen op deze locatie u rust en privacy, u kunt hier nog echt vrij wonen. Een lange oprijlaan brengt u tot de woning.

Grond

De woning is gelegen op een riant perceel van 14.445 m2 eigen grond.

De belendingen bestaan uit een particulier woonhuis en agrarische percelen en natuurgebied. Het perceel is goed ontsloten, middels een uitrit naar de openbare weg.

Het perceel heeft een agrarisch bestemming.

De Kadastrale gegevens van het perceel zijn: Gemeente Wognum, Sectie P, Nummer 672 en 673.

Gebouwen

Op het terrein zijn diverse gebouwen aanwezig, voor de paardenliefhebbers onder ons is het een zeer geschikte locatie. Er zijn voldoende stallen aanwezig en ook de paardenbak ontbreekt niet op het perceel.

Het totaal bebouwde oppervlak is circa 1.672 m2, bestaande uit:

                                                        Circa m2:

Schuur                                                   200  

Paardenstal met 11 boxen                162

Afdak stal                                                64

Mestsilo                                                  96

Loods                                                    150

Voeropslag plaat                              1000

Locatie

Deze leuke, vrijstaande woning ligt in de gemeente Medemblik buiten het centrum van Wognum, nabij de stad Hoorn. De bereikbaarheid van Wognum is door de gunstige ligging aan de A7 erg goed en ligt op slechts enkele kilometers van Hoorn.

Wognum is een sfeervol, groen en echt Noord-Hollands dorp. U vindt er een mix van woningen en karakteristieke stolpboerderijen, gelegen in een wijds landschap met velden en boomgaarden.

In en rondom Wognum zorgen de talrijke fruitbomen in de lente voor een prachtige bloemenzee. In het najaar worden de vruchten van dit lentemoois geoogst.

De rust en ruimte, maakt Wognum overigens niet tot een levenloos dorp. Saai is het er allerminst.

Het verenigings- en sportleven bloeit als nooit tevoren en voorzieningen zijn er volop. Winkelen kunt u in het Winkelcentrum de Boogerd op de Kerkstraat of op de weekmarkt op het Boogerdplein.

De stad Hoorn - op fietsafstand gelegen - biedt u alles dat u in Wognum niet heeft kunnen vinden.

De woning ligt midden tussen de vele fiets- en wandelroutes die het gebied rijk is. En is gelegen aan het brede water waar de vissers voor dag en dauw hun hengels uitgooien.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -