Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Breezand, Meerweg 25

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk wonen in een vrijstaand woonhuis met vele gebruiksmogelijkheden

Landelijk gelegen vrijstaand woonhuis met ruime tuin en vrij uitzicht

• Vrijstaand woonhuis met schuur, ruime tuin en boomgaard
• Totaal gelegen op een perceel van circa 1.800 m²
• Sfeervolle serre woonkamer met haardkachel
• Het ruime perceel biedt ruime gebruiksmogelijkheden

 

Woonhuis

Landelijk wonen in een vrijstaand woonhuis met vele gebruiksmogelijkheden

Het woonhuis is gelegen in het buitengebied van Breezand, tussen Breezand en Anna Paulowna, midden in de bollenvelden van het grootste aaneengesloten bloembollengebied in Nederland. De grote tuin bied veel mogelijkheden.

De ligging van het woonhuis is rustig maar niet geïsoleerd. Winkels zijn op korte afstand van de woning gelegen. Op circa 2 km afstand, in het centrum van Breezand, bevinden zich een supermarkt, een slager en een warme bakker. Een groter gesorteerd winkelbestand bevindt zich in het winkelcentrum van Anna Paulowna, dit ligt op circa 5 km afstand.
Op circa 4 km afstand ligt het station van Anna Paulowna, welke gemakkelijk per fiets bereikbaar is.

Van het voorjaar tot laat in de zomer is de omgeving gesierd met een prachtig kleurenpallet van de verschillende bloeiende bollenvelden. Het grootste deel van het jaar worden er dan ook in de omgeving bolbloemen vers van het land aangeboden langs de polderwegen.

In de directe omgeving, vanaf de Meerweg tot aan Anna Paulowna, bevindt zich een wandelgebied met een fietspad. Het hele jaar door kunt u hier heerlijk rustig wandelen en/of fietsen zonder hinder van verkeer.

Het woonhuis

Woonhuis

Het woonhuis beschikt over een schuur (voormalige garage), een ruime tuin, een paardenstal en een perceel bijhorend cultuurgrond. De tuin is verzorgd en beschut aangelegd en geeft u daarom rust en privacy.

Het woonhuis is gebouwd in circa 1938. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van circa 140 m² en een inhoud van circa 350 m³.

Het woonhuis is opgetrokken uit gemetselde gevels voorzien van spouw. Het zadeldak is gedekt met pannen en is met hout onderschoten. De kap is gedeeltelijk geïsoleerd. De kozijnen zijn van hout en zijn voorzien van isolatieglas. De vloeren zijn van beton voorzien van isolatie en vloerverwarming.

Het woonhuis is aangesloten op water, gas, elektra en het riool en heeft een combi CV ketel.

Indeling

Begane grond

Plattegrond

Via de entree van het woonhuis komt u in binnen in een kleine hal. Via deze hal komt u uit in de royaal opgestelde keuken. De keuken is ruim opgezet en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken, het hart van het huis, heeft u toegang tot bijna alle vertrekken van het huis.

Direct aan de keuken gelegen bevindt zich een ruime (eet)kamer. Deze (eet)kamer biedt genoeg ruimte om bijvoorbeeld heerlijk te tafelen met de hele familie. Via deze (eet)kamer heeft u toegang tot de serre (woon)kamer, welke aan de achterkant van het woonhuis is gelegen. De serre heeft twee grote glazen puien (één schuifpui) welke zorgen voor veel lichtinval waardoor er een aangename sfeer ontstaat. De serre is tevens voorzien van een houtkachel. Via de schuifpui heeft u toegang tot het zonneterras.

Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de tweede hal van de woning. Deze hal geeft u toegang tot de badkamer voorzien van douche en wastafel, het toilet en de CV ruimte. Vanuit de tweede hal heeft u toegang tot de wasruimte van de woning. In deze ruimte bevinden zich een infraroodsauna en de wasmachine aansluiting. Deze ruimte geeft u toegang tot de slaapkamer en berging (schuur). Ook heeft u vanuit deze hal toegang tot het zonneterras.

De grootste slaapkamer van de woning is de slaapkamer gelegen op de begane grond. Deze ruime kamer heeft uitzicht op de tuin en geeft via de dubbele openslaande deuren ook weer toegang tot het zonneterras.

Eerste verdieping

Plattegrond

In de keuken bevindt zich de trap naar de verdieping. Via de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot de twee slaapkamers.

De schuur

De schuur (voormalige garage) is aan het woonhuis gesitueerd. De voormalige garage is omgebouwd tot deels slaapkamer en deels schuurruimte. De mogelijkheid bestaat om op een eenvoudige wijze een doorgang te creëren via de schuur naar de tweede schuur.

Het deel in de schuur welke in gebruik is als berging heeft een oppervlakte van circa 20 m².

De schuur is opgetrokken uit gemetselde gevels. De schuur heeft een zadeldak welke gedekt is met asbestcement houdende golfplaten. Het dak is onderschoten met isolatie. De vloer is van beton.

De schuur doet dienst als opslagruimte.
Door de zonnige ligging is de tweede schuur ook zeer geschikt voor het creëren van een buitenkeuken.

De tuin

Tuin

De ruime tuin met een oppervlakte van circa 1.800 m2 is gelegen rondom het woonhuis gelegen. De zonnige achtertuin ligt op het zuidoosten en is smaakvol aangelegd. Direct aan de tuin is recent een kleinschalige boomgaard aangelegd. Tussen de achtertuin en de boomgaard loopt een beton pad van de straat tot de achterzijde van de tuin.

Het perceel

Ingekleurd perceel

Het totale perceel is totaal circa 1.800 m² groot. De grond is kadastraal bekend als Anna Paulowna, sectie K, nummers 4701 en 7051 (gedeeltelijk).

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -