Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Schagerbrug, P. Ottstraat 

Prijs
v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Negen prachtige kavels grenzend aan landelijk gebied.

Negen prachtige kavels grenzend aan landelijk gebied.

Impressie


Heerlijk wonen in het karakteristieke dorp Schagerbrug.

Ten zuiden van het mooie dorp Schagerbrug, wordt een unieke en kleinschalige woningbouwlocatie gerealiseerd aan de P. Ottstraat. Het plan bevindt zich tussen de sportvelden van Schagerbrug en het open landelijke gebied in.
De kavels bieden weids uitzicht op de cultuurhistorische polder langs de Westfriese Omringdijk.
Schagerbrug is een karakteristiek dorp met onder andere de watergang de Grote Sloot, historische lintbebouwing langs een kruispunt van wegen, het markante gebouw De Koepel op de hoek van de Grote Sloot met de Schagerweg, de hervormde kerk aan de Schagerweg en voormalige buitenplaatsen. Schagerbrug is een geliefde plek waar het prettig wonen is. De levendigheid van de stad Schagen is eveneens vlakbij. De locatie is gelegen op slechts 2,5 kilometer van het gezellige centrum van Schagen. Een basisschool, sportvelden en twee restaurants zijn binnen handbereik in Schagerbrug. Overige voorzieningen zoals winkels, middelbare school, horeca, bioscoop en NS-station vindt u in Schagen.

Plan Schagerbrug

Plankaart

Het heringerichte plangebied bestaat uit negen nieuwe woonkavels voor een vrijstaande woning. Het plan grenst aan water en groen en biedt unieke vergezichten.
De woningen worden via een nieuwe woonstraat ontsloten. Deze ligt aan de zijde van de sportvelden. Het weggetje is doodlopend en krijgt een beëindiging met een ruimte waar gekeerd kan worden.
De woningen staan in een losse bebouwingsstructuur in een drietal clusters.

Erfafscheidingen tussen zij- en achtererven en openbaar gebied of aangrenzend landschap, worden bij voorkeur uitgevoerd als groene en zachte elementen, in de vorm van erfbeplantingen en hagen.
De woningen hebben aan de zijde van het landschap een groen karakter, ingevuld met opgaande bomen. Het landschappelijke gebied grenzend aan het plangebied heeft een invulling met waterberging en wandelpaden gekregen.
De grond die als waterberging dient, is afgegraven en ligt daardoor laag. De weilanden van de waterberging komen alleen onder water te staan bij extreem weer.
Vanaf het plangebied kunnen er mooie wandelingen gemaakt worden, aansluitend op een groter wandelnetwerk van Noord-Holland.

Uw droomwoning met veel vrijheid

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling. De woningen zijn georiënteerd op de straatzijde. Ze liggen terug van de weg en hebben een voortuin, zijtuin en een achtertuin. De vrijstaande woningen staan allen op ruime kavels met veel ruimte rondom de woningen. Alle kavels hebben een zonnige op het zuiden gerichte tuin met weids uitzicht over het cultuurhistorische landschap.

De Kavels

Kavel 1

Kavel 1

Kavel 1 is gelegen aan de entree van het nieuwe weggetje en heeft vanuit de achtertuin aan de zuidwestzijde uitzicht over het weidse landschap. De kavel is circa 805 m² groot en heeft een lengte van circa 29,60 m en een
breedte van circa 27,20 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m².
Kavel 1


Kavel 2

Kavel 2

Kavel 2 heeft vanuit de achtertuin aan de zuidwestzijde uitzicht over het weidse landschap. De westzijde van het perceel moet vrij blijven van bijgebouwen, zodat er ruimte tussen kavel 2 en 3 ontstaat. De kavel is circa 881 m² groot en heeft
een lengte van circa 29,60 m en een breedte van circa 28,80 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m³.
Kavel 2


Kavel 3

Kavel 3

Kavel 3 heeft vanuit de achtertuin aan de zuidwestzijde uitzicht over het weidse landschap. De oostzijde van het perceel moet vrij blijven van bijgebouwen, zodat er ruimte tussen kavel 2 en 3 ontstaat. De kavel is circa 960 m² groot en heeft
een lengte van circa 41,10 m en een breedte van circa 23,70 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m³.
Kavel 3


Kavel 4

Kavel 4

Kavel 4 heeft vanuit de achtertuin aan de zuidwestzijde uitzicht over het weidse landschap. De kavel is circa 1027 m² groot en heeft een lengte van circa 41,10 m en breedte van circa 25 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m³
Kavel 4


Kavel 5

Kavel 5

Kavel 5 heeft vanuit de achtertuin aan de zuidwestzijde uitzicht over het weidse landschap. De kavel is circa 822 m² groot en heeft een lengte van circa 41,10 m en een breedte van circa 20,00 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m³.
Kavel 5


Kavel 6

Kavel 6

Kavel 6 heeft vanuit de achtertuin aan de zuidwestzijde uitzicht over het weidse landschap. De westzijde van het perceel moet vrij blijven van bijgebouwen, zodat er ruimte tussen kavel 6 en 7 ontstaat. De kavel is circa 1335 m² groot en heeft een lengte van circa 41,10 m en een breedte van circa 32,50 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m³.
Kavel 6


Kavel 7

Kavel 7

Kavel 7 heeft vanuit de achtertuin aan de zuidwestzijde uitzicht over het weidse landschap. De oostzijde van het perceel moet vrij blijven van bijgebouwen, zodat er ruimte tussen kavel 6 en 7 ontstaat. De kavel is circa 1134 m² groot en heeft een lengte van circa 41,10 m en een breedte van circa 27,60 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m³.
Kavel 7


Kavel 8

Kavel 8

Kavel 8 heeft vanuit de achtertuin aan de zuidwestzijde uitzicht over het weidse landschap. De kavel is circa 822 m² groot en heeft een lengte van circa 41,10 m en een breedte van circa 20 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m³.
Kavel 8


Kavel 9

Kavel 9

Kavel 9 heeft vanuit de achtertuin aan de zuidwestzijde uitzicht over het weidse landschap. De kavel grenst aan de westzijde aan een brede strook met groen, wandelpad en sloot. De kavel is circa 981 m² groot en heeft een lengte van circa 29,80 m en een breedte van circa 30 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m³.
Kavel 9


De genoemde koopsom betreft een vanaf prijs.

1 - verkocht
2 - verkocht
3 - verkocht
4 - verkocht
5 - verkocht 
6 - verkocht 
7 - verkocht
8 - verkocht onder voorbehoud
9 - verkocht 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Belt u ons dan voor een afspraak. We lichten graag de volledige bestemmingsplanvoorschriften en de bouwmogelijkheden toe.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0229 - 55 10 33.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -