Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Haringhuizen, Dorpsstraat 39

Prijs
v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Zeven prachtige kavels in landelijk gebied

7 prachtige kavels beschikbaar, kijk op de website www.woneninharinghuizen.nl voor meer informatie! 

Bouw je eigen droomhuis!

Ten oosten van de stad Schagen, in het mooie landelijke dorpje Haringhuizen wordt een unieke en kleinschalige woningbouwlocatie gerealiseerd. Het plan ‘Wonen in Haringhuizen’ bevindt zich aan het einde van de Dorpsstraat van Haringhuizen, ter hoogte van Dorpsstraat 39. Het terrein van een voormalige veehouderij, maakt ruimte voor 5 royale vrijstaande woningen en een landelijke bouwvorm met groot volume waarin 2 levensloopbestendige woningen kunnen worden gerealiseerd.

Een unieke kans om een nieuwe vrijstaande woning naar eigen wens te realiseren. Op de kavels mogen royale vrijstaande woningen worden gebouwd. Het beeldkwaliteitsplan geeft veel ruimte voor gevarieerd bouwen. Dit nieuwe kleinschalige bouwplan ligt in de overgang van het dorpshart naar het open gebied met prachtige vergezichten over het landelijk gebied van Haringhuizen.  De kavels verschillen in grote en en beschikken afzonderlijk van elkaar over hun verschillende specifieke voordelen.

De koopsom betreft kavel 4 deze kavel heeft vanuit de achtertuin aan de oostzijde, uitzicht over het weidse landschap. De kavel is circa 895 m2 groot en heeft een lengte van circa 49 m en een breedte van circa 18 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen, met een inhoud van 750 m3. Bij de kavels is naastgelegen weiland bij te kopen.

Bel voor meer informatie of kijk op de website www.woneninharinghuizen.nl of vraag de verkoopbrochure aan, waar ook de overige kavels in worden toegelicht.

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -