Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Schoorl, Hargerweg 2

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Kleinschalig woningbouwplan dicht bij zee voor 5 vrijstaande droomhuizen.

Vijf landelijk gelegen kavels vanaf 1.687 m² vlakbij zee

Ligging

Heerlijk wonen in het karakteristieke dorpje Groet

Nabij de Schoorlse Duinen wordt aan de Hargerweg 2 te Schoorl een kleinschalig woningbouwplan gerealiseerd.
Het plan grenst aan het open landelijk gebied. Het is een unieke locatie waarbij u te voet al binnen enkele minuten in de Schoorlse Duinen bent.
De kavels bieden weids uitzicht op de cultuurhistorische polder, de Hargervaart en in de verte de Schoorlse Duinen. Vanaf deze locatie bent u zo in het levendige dorp Schoorl of het karakteristieke Groet. Groet is een gezellig dorp met het pittoreske witte kerkje in het hart van het dorp. Groet is een geliefde plek waar het prettig wonen is. Met allerlei voorzieningen binnen handbereik.
Alle landschappen van Noord-Holland vindt u hier: zee, duin, bos, dijk en polder. Het is een prachtige omgeving om te wandelen, fietsen, paard te rijden of andere buitenactiviteiten te ondernemen. Genieten van het uitgestrekte polderlandschap, de rust van de Schoorlse Duinen, en het uitgestrekte strand.
Het gemoedelijke dorp ligt in de luwte van de levendigheid van de plaats Schoorl. De locatie is gelegen op slechts 4 kilometer van het gezellige centrum van Schoorl. En binnen slechts 2 km bent u op het strand! Het strand van Groet is rustiger dan die van de grotere naastgelegen badplaatsen.

Plan Hargerweg - Vijf prachtige kavels in landelijk gebied

Impressie

Dit fraaie kleinschalige bouwplan dicht bij zee biedt ruimte aan 5 vrijstaande droomhuizen.
Het plan grenst aan water en groen en biedt unieke vergezichten. Vanaf de kavels is er vrij uitzicht op de weilanden waarbij op de achtergrond de Hargervaart loopt en u in de verte de Schoorlse Duinen ziet.
De woningen worden vanaf de Hargerweg ontsloten. Er zullen hier ook een aantal parkeerplaatsen worden gemaakt. De Hargerweg is een rustiek landweggetje met karakteristieke woningen en stolpboerderijen.
De woningen staan georiënteerd op de Hargerweg, in een losse bebouwingsstructuur in twee clusters/ zuiden.
De kavels hebben allemaal een tuin op het zuiden. De breedte van de kavels varieert en is gemiddeld rond de 25 meter. De kleinste kavel is 1.687 m² en de grootste 2.240 m². De kavels liggen terug van de weg en hebben een ruime tuin rondom de
woning.
Erfafscheidingen worden bij voorkeur uitgevoerd als groene en zachte elementen, in de vorm van erfbeplantingen en hagen.

Uw droomwoning met veel vrijheid

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en
de welstandsbeoordeling.
Op deze kavels mogen riante woningen worden gebouwd met een vloeroppervlakte van maximaal 150 m², met een goothoogte van 4 meter en een nokhoogte van 10 meter.

Het Buitenleven in een Hollands landschap

De vrijstaande woningen staan allen op ruime kavels met veel ruimte voor erfbeplanting.
Vanaf de woonpercelen is er zicht op het weidse cultuurhistorische landschap. De kwaliteit van het weidse landschap draagt bij aan de kwaliteit van de woonkavels.
Het strand en de zee zijn binnen fietsafstand bereikbaar. Het mooie strand van Camperduin is op slechts 2 km afstand van het plangebied gelegen.

De Kavels

Kavel 1
Kavel 1 is gelegen aan de noordzijde van het plangebied en heeft richting het noorden en het westen, uniek uitzicht over het weidse landschap.
De kavel is circa 2240 m² groot en heeft een lengte van circa 99,10 m en een breedte van circa 25,70 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van 150 m².

Kavel 2
Kavel 2 is gelegen aan het centrale erf en heeft richting het westen, uniek uitzicht over het weidse landschap.
De kavel is circa 1687 m² groot en heeft een lengte van circa 72,40 m en een breedte van circa 24,60 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van 150 m².

Kavel 3
Kavel 3 heeft richting het westen, uniek uitzicht over het weidse landschap.
De kavel is circa 2200 m² groot en heeft een lengte van circa 93,40 m en breedte van circa 26,10 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van 150 m².

Kavel 4
Kavel 4 heeft richting het westen, uniek uitzicht over het weidse landschap.
De kavel is circa 1881 m² groot en heeft een lengte van circa 93,45 m en een breedte van circa 22,05 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van 150 m².

Kavel 5
Kavel 5 is gelegen aan het centrale erf, en heeft richting het zuiden, uniek uitzicht over het weidse landschap.
De kavel is circa 1874 m² groot en heeft een lengte van circa 47,30 m en een breedte van circa 48,16 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van 150 m².

De vraagprijs voor de kavels is vanaf € 435.000,-- k.k.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -