Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Spierdijk, Zuid-Spierdijkerweg nabij 82

Prijs
v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Prachtig, vrij gelegen bouwkavel van circa 2.700 m2

Zeer royale kavel gelegen op een ruim perceel met ruime bebouwingsmogelijkheden, van een stolp tot aan een herenhuis

• Landelijk gelegen aan water met vrij uitzicht
• Bij bouw stolp boerderij mogelijkheid tot dubbele bewoning
• Op korte afstand van het centrum van Hoorn en de A7
• Mogelijkheid tot het bouwen van een bijgebouw van 250 m²

De locatie

Ligging

In de karakteristieke polder ten zuiden van het dorp Spierdijk is deze prachtige locatie gelegen. De locatie biedt u vrij uitzicht aan zowel de zijkant en achterkant van de woning en grenst aan deze kanten ook aan water.

Spierdijk is een landelijk gelegen dorp tussen Heerhugowaard en Hoorn in met in de nabijheid Obdam met een winkelcentrum en een treinstation en Avenhorn - De Goorn met winkelcentrum Vijverhof. Door de nieuwe wegenstructuur rondom Spierdijk zijn deze dorpen en de grote steden zoals Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en diverse uitvalswegen (A7) snel en optimaal bereikbaar.

Niet voor alles hoeft u naar de omliggende dorpen. Spierdijk beschikt over een bakker, een huisarts, gezondheidscentrum en apotheek, een basisschool en kinderopvang en een garage.

Tot slot beschikt Spierdijk over meerdere sportfaciliteiten, zo is er een sportvereniging (handbal, voetbal en tennis), een golfbaan en een bowlingbaan.

Uw eigen droomhuis

Slechts zelden komt er een plek vrij die zo fraai landelijk gelegen is aan water met toch alle voorzieningen dichtbij. Met ruim 2.700 m² heeft u de privacy en ruimte die u zoekt als u een royale nieuwe woning wilt bouwen.

Sfeerbeeld Sfeerbeeld
Sfeerbeeld Sfeerbeeld
                                                          Sfeerbeelden

Wilt u vrijstaand wonen en uw droomhuis bouwen? Dan heeft u nu de mogelijkheid dit te realiseren op een unieke plek! U bent vrij in het ontwerp van uw droomhuis binnen de kaders van de bouwvoorschriften en de welstandbeoordeling.

Fraaie kavel

Kavel omlijnd

Het bebouwingsvlak bedraagt circa 2.700 m². De kavel is overwegend vierkant van vorm, de lengte circa 53 meter en de breedte is circa 51 meter.

De woning mag met een goothoogte van maximaal 6 meter in twee lagen met kap worden gebouwd. De nok mag tot een goothoogte van 10 meter. Het hoofdgebouw mag ten hoogste 250 m² bedragen.

De bestemming

Het perceel heeft de bestemming wonen met waarden. Bij de bouw van een stolpboerderij is het mogelijk om deze eventueel ook te splitsen voor dubbele bewoning.

Uitzonderlijk is dat er een bijgebouw kan worden gerealiseerd van maar liefst 250 m².

Bestemming: Bestemmingsplan Zuid-Spierdijkerweg 82-82A, Spierdijk, gemeente Koggenland, vastgesteld op 4 september 2018.

Het perceel

Impressie Impressie

                                                       Impressiebeelden

Het totale perceel is totaal circa 2.700 m2 groot. De grond is kadastraal bekend als gemeente Wester-Koggenland, sectie AB, nummer 412 (gedeeltelijk).

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -