Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Haringhuizen, Hooglandspad  3

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Laatste kavel met twee-onder-een-kapwoning

Laatste kavel met nieuw te realiseren twee-onder-een-kapwoning te koop.

Impressie twee onder één kap

Ten oosten van de stad Schagen, in het mooie landelijke dorpje Haringhuizen wordt een unieke en kleinschalige woningbouwlocatie gerealiseerd. Het plan 'Wonen in Haringhuizen' bevindt zich aan het einde van de Dorpsstraat van
Haringhuizen, ter hoogte van Dorpsstraat 39. Het terrein van een voormalige veehouderij, maakt ruimte voor 5 royale vrijstaande woningen en een landelijke bouwvorm met groot volume waarin 2 levensloopbestendige woningen kunnen
worden gerealiseerd. Het beeldkwaliteitsplan geeft veel ruimte voor gevarieerd bouwen. Dit nieuwe kleinschalige bouwplan ligt in de overgang van het dorpshart naar het open gebied met prachtige vergezichten over het landelijk gebied van Haringhuizen.

Kavel 7 is centraal in deze woningbouwlocatie gelegen. De kavel is circa 575 m² groot en heeft een lengte van circa 30 m en een breedte van circa 20 m. Er wordt hier een twee-onder-een-kapwoning gebouwd met twee woonlagen en een (berg)zolder. De woning wordt bekleed met zwarte houten geveldelen en de dakkapellen zullen in zijn geheel in zink worden uitgevoerd.

Doordat er op de begane grond een badkamer een een slaapkamer gelegen is, kan deze woning een uitkomst zijn als u of een gezinslid slecht ter been of gehandicapt is. Op de verdiepingsvloer bevinden zich nog 3 slaapkamers en een extra badkamer. Via een vlizotrap heeft u toegang tot de (berg)zolder.
De indeling van de woning is in onderling overleg nog aan te passen.

Geïnteresseerd in alle informatie over deze levensloopbestendige woning? Neem dan contact met ons op.

Kijk voor meer informatie over het project op de website woneninharinghuizen.nl.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -