Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Burgerbrug, Grote Sloot 108

Prijs
v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Grote Sloot kavel 1

Landelijk gelegen ruime kavel geschikt voor een vrijstaande woning.

Impressie

Kavel 1 is aan de oostzijde van de Grote Sloot gesitueerd. De kavel biedt vanuit de voortuin uitzicht over de Grote Sloot.

De kavel is circa 815 m² groot en heeft een lengte van circa 21 m en een breedte van circa 38 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een inhoud van 750 m³.

 Kavel 1

Altijd al dicht bij het strand willen wonen? Vrij wonen, uw eigen droomhuis en toch zeer betaalbaar?

Deze unieke mogelijkheid wordt gerealiseerd in Burgerbrug, een klein dorp op enkele kilometers van het strand. Door de bedrijfsverplaatsing van een melkveebedrijf is er een kleinschalig woningbouwplan ontwikkeld.

Het heringerichte plangebied bestaat uit 15 nieuwe woonkavels voor een vrijstaande woning. Het plan grenst aan water en groen en biedt vanaf de buitenste kavels unieke vergezichten.

Plankaart

Aan de westzijde van de Grote Sloot bevinden zich twee kavels voor vrijstaande woningen. Deze twee kavels voegen zich in de lintstructuur van het dorp Burgerbrug.
Aan de oostzijde van de Grote Sloot bevinden zich 13 kavels voor vrijstaande woningen, waarbij de indeling van de kavels is geïnspireerd op het voormalige boerenhof. De woningen staan rondom een nieuw hof en worden omsloten door water. De entree is gelegen aan de Grote Sloot en komt uit op een centrale ruimte. De centrale ruimte krijgt een groene invulling.

Vanaf de achterste kavels is er uitzicht op het open landschap met in de verte de Westfriese Omringdijk.
Erfafscheidingen tussen zij- en achtererven en openbaar gebied of aangrenzend landschap, worden bij voorkeur uitgevoerd als groene en zachte elementen, in de vorm van erfbeplantingen en hagen.
Het is een ideale omgeving om een fijn thuis te maken. Een plek waar het heerlijk genieten is van een rustige en veilige omgeving.

Burgerbrug, een klein dorp aan de Grote Sloot

Burgerbrug is meteen na de droogmaking van de polder gesticht. Hier heeft zich een lintvormige bebouwing met veel variatie langs de Grote Sloot ontwikkeld. Burgerbrug heeft een actieve dorpsgemeenschap. Er bestaan diverse verenigingen die activiteiten organiseren in en rond het dorp en sinds kort een nieuwe brede school.

Burgerbrug is gelegen op korte afstand van het kustplaatsjes Petten en Schoorl.  Een gebied waar u kunt genieten van een heerlijk strand, een prachtig duin- en boslandschap en een gezellig centrum met winkels en restaurants en terrasjes. Daarnaast ligt Burgerbrug op 11 kilometer van de stad Schagen waar u ook alle voorzieningen treft. Ook kunt u terecht in de nabij gelegen dorpen Sint -Maarten en Warmenhuizen.

Kortom, heerlijk wonen met op korte afstand de kust en andere nodige voorzieningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze bouwkavels? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak.

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -