Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk Agrarisch

Locatie
Callantsoog, Helmweg 10

Prijs

 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk gelegen woonhuis met stolpboerderij

Landelijk gelegen woonhuis met stolpboerderij aan de doorgaande weg naar het strand.

De badplaats Callantsoog is gelegen in de Kop van Noord-Holland dat bekend staat als één van de schoonste gebieden van Nederland. Het landschap bestaat uit strand, zee, duinen, polders en bloembollenvelden. Callantsoog ligt vlak achter de smalste duinenrij van Nederland, u bent dus vanuit het dorp vrijwel direct op het strand.  

Het gehele jaar door is Callantsoog erg in trek; de duinen, zee en strand lonken immers in alle jaargetijden. Tijdens de zomerperiode worden er in het dorp en op het strand dagelijks evenementen georganiseerd. Het gezellige dorpscentrum heeft verschillende restaurants, terrasjes en winkels die het gehele jaar door geopend zijn. In de zomerperiode zijn de winkels tot 21.00 uur geopend! Landinwaarts bevinden zich dorpjes en stadjes die het waard zijn om ontdekt te worden. Talrijke fietspaden en wegen door dit afwisselende gebied bieden voor elke fietser genoeg mogelijkheden.

Woning

De woning is gebouwd omstreeks 1911 en bevindt zich nog in redelijk oorspronkelijke staat. De woning is circa  10 meter breed en circa 8 meter diep.

De woning is opgetrokken uit gemetselde gevels met een zadeldak gedekt met pannen. De vloeren zijn van hout en de woning is voorzien van houten kozijnen met overwegend enkel beglazing. In de woning bevinden zich nog de authentieke details. Vanuit de woning heeft u rechtstreeks toegang tot de boerderij.

Stolpboerderij

De stolpboerderij is eveneens gebouwd omstreeks 1911 en is opgetrokken uit een dubbel houten vierkant met gemetselde gevels en het schilddak deels gedekt  met riet. De boerderij bestaat uit een grote algemene ruimte beschikbaar voor opslag en andere gebruiksmogelijkheden.

Ligboxenstal

Voorheen was dit een melkveehouderijbedrijf waarvoor ook de ligboxenstal is gebouwd. De ligboxenstal is gedeeltelijk gemetseld en gedeeltelijk uit stalen damwanden gevels opgetrokken. De ligboxenstal is volledig onderkelderd en voorzien van gestorte betonnen mestkelders. Het gebouw is opgetrokken uit stalen spanten, het zadeldak is gedekt met asbestcement houdende golfplaten. De stal is gebouwd omstreeks 1990, doet al enige jaren geen dienst meer als vee stalling en is in gebruik als machineberging en andere gebruiksdoeleinden.

Garage

Naast de ligboxenstal staat een houten garage met kanteldeur. Tevens is er nog een schuur gesitueerd die gebruikt kan worden als opslagdoeleinden.  

De boerderij is gelegen op een oppervlakte van ca. 6.000 m2 grond.

Tuin

De tuin kan nog geheel naar eigen wens worden aangelegd, zodat het perfect aan kan sluiten op uw woonwensen.

De combinatie van wonen en de aanwezige agrarische bebouwing biedt verschillende gebruiksmogelijkheden, wij bespreken graag de mogelijkheden met u, bel of mail ons voor meer informatie.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -