Details:

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Groep:
Landelijk

Locatie
Sint Maarten, Heemtweg 1

Prijs
€ Op aanvraag,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Agrarische bedrijfslocatie Heemtweg 1 te Sint Maarten

• Woonhuis met totaal 3 schuren van totaal ca. 850 m²
• Landelijke ligging met vrij uitzicht aan de voor en achterzijde
• Thans is de grond biologisch in gebruik
• Agrarisch bouwblok biedt verschillende gebruiksmogelijkheden
• Op korte afstand van Schagen, Callantsoog en Sint Maartenszee

 

DE LOCATIE


Aan de westkant van Tuitjenhorn en Warmenhuizen, ligt in het buitengebied de Heemtweg 1. Aan deze rustige weg ligt deze vrijstaande woning met bijgebouwen en agrarische grond. De ruime ligging biedt tal van gebruiksmogelijkheden.
Thans in gebruik als schapenhouderij maar ook een goede locatie voor het houden van paarden of ander klein vee.

De Heemtweg te Sint Maarten ligt aan de voet van de Westfriese Omringdijk. Deze locatie heeft een rustige ligging met op korte afstand van de duinen, de dorpskernen van Warmenhuizen en Tuitjenhorn en op iets grotere afstand van de mooie stad Schagen.

Schagen is met al haar voorzieningen zoals onder andere een overdekt winkelcentrum, de vele eet- en drinkgelegenheden en terrassen rond het gezellige marktplein, een bioscoop en een zwembad een zeer gezellige stad met een dorpse gemoedelijkheid. Schagen organiseert het gehele jaar diverse evenementen zoals de Paasvee-tentoonstelling en Popweekend.

Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving van waarin u de prachtige omgeving kunt ontdekken. Vanaf de locatie bent u ook snel bij de badplaatsen Schoorl, Callantsoog en Sint Maartenszee.

 

DE WONING


De woning is gebouwd in circa 1983 en is in 2016 aan de achterzijde uitgebreid met een aanbouw (ca. 48 m²).
De woning is onderheid (behoudens de uitbouw), opgetrokken uit gemetselde gevels en voorzien van geïsoleerde spouwmuur. De begane grondvloer en de verdiepingsvloer zijn van beton, zoldervloer is van hout. De houten kozijnen zijn grotendeels voorzien van isolatieglas, het dak is gedekt met pannen en met hout onderschoten.

De woning heeft een inhoud van circa 550 m³. De goothoogte bedraagt circa 2,80 meter en de nokhoogte circa 8,50 meter.

De woning is aangesloten op water, elektra, gas en septictank. Ook is er glasvezel kabel ten behoeve van tv, bellen en internet aanwezig. De woning wordt verwarmd door een cv-combiketel.

 

WOONGEDEELTE


Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met toilet, de woonkeuken, woonkamer, een slaapkamer en de bijkeuken.
De woonkamer is gelegen aan zowel de voorzijde als de zijkant en van de woning en kijkt aan beide kanten vrij uit over de landerijen en de Westfriesedijk.
Om het wooncomfort te vergroten is er een houtkachel aanwezig en zijn de wanden zijn gestuukt. Het plafon is naadloos en heeft een mooie strakke uitstaling, het betreft een spanplafond.

 

WOONKEUKEN


De keuken met eethoek is gelegen aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op de Heemtweg en de landerijen. Er is ruimte voor het plaatsen van een ruime eettafel.

De keuken is voorzien boven en onderkasten dus er is genoeg opbergruimte aanwezig. De kasten zijn houtkleurig, een hardstenen werkblad en er is diverse inbouwapparatuur aanwezig zoals; een keramische 5-pits kookplaat, wasemkap, vaatwasser wasbak met mengkraan en een oven.
Op de vloer ligt een natuurstenen vloer met daaronder vloerverwarming.

 

BIJKEUKEN/AAMBOUW


Via de keuken is de bijkeuken/ aanbouw (2016 ) van ca. 48 m² inpandig bereikbaar.
In deze ruimte welke momenteel wordt gebruikt als kantine is een keukenblok aanwezig.
Via de deur aan de achterzijde is de tuin / erf bereikbaar.

 

SLAAPKAMER/ KANTOOR BEGANE GROND


Deze ruimte is thans in gebruik als kantoor maar kan ook prima dienen als slaapkamer op de begane grond en is voorzien van een groot raampartij.

 

SLAAPKAMERS VERDIEPING


Op de eerste verdieping is de overloop en zijn hier een viertal slaapkamers aanwezig.
De slaapkamers beschikken allen over dakramen of hebben een dakkapel.

Op de verdieping is tevens de badkamer aanwezig welke beschikt over een toilet, douche, wastafel met spiegel en toilet.

 

DE TUIN


De tuin is gelegen rondom de woning en heeft aan de achterzijde een gezellig terras. Door de bomen biedt de tuin voldoende schaduwplekken en blijft de woning zomers ook koel door de bladvorming aan deze bomen. De tuin is met een hekwerk afgescheiden van het weiland.

 

GARAGE


Er is in 2020 tevens een garage gerealiseerd van ca. 20 m². De garage is opgetrokken uit stalen spanten, bekleed met damwand profielplaten en een betonnen vloer.

 

BEDRIJFSGEBOUWEN

 

GROTE SCHUUR


De schuur is gebouwd omstreeks 1983 en heeft een oppervlakte van circa 380 m².
De schuur is onderheid, opgetrokken uit gemetselde gevels met spouw, zadeldak is gedekt met asbestcementhoudende golfplaten en met tempex onderschoten. De vloer is voorzien van een vlakke betonvloer en er zijn houten schuifdeuren.
De goothoogte is ca. 4,13 m en de nokhoogte ca. 6,75 m.

 

MELKSTAL


De melkstal is gebouwd omstreeks 1963 en heeft een oppervlakte van circa 160 m².
De melkstal is opgetrokken uit gemetselde gevels, betonnen vloer, het zadeldak is deels geïsoleerd en gedekt met asbestcementhoudende golfplaten. De schuur is ingericht als melkstal / berging en er worden momenteel schapen gehouden. De goothoogte is ca. 2,20 m en de nokhoogte ca. 4,50 m.

 

KAPBERG


De kapberg van ca. 324 m² is voorzien van houten spanten, gevels zijn deels van hout en deels van damwandprofielplaten, het asymmetrisch zadeldak is gedekt met asbestcementhoudende platen.
De goothoogte is ca. 3,50 m en de nokhoogte ca. 5,50 m.

 

OVERIG


Naast de bedrijfsgebouwen zijn er op het terrein aanwezig:
- Mestplaat van ca. 50 m².
- Gierkelder van ca. 40 m².
- Krachtvoersilo van 4 x 6 ton.

*Betalingsrechten zitten niet bij de vraagprijs inbegrepen.

 

LANDBOUWGROND


Naast het bouwvlak van circa 1 ha is beschikt de locatie over circa 7,70 ha goede biologische landbouwgrond welke is gedraineerd en geschikt is voor diverse teelten. Naast de toegang middels het erf heeft de grond ook een rechtstreekse dam aan de openbare weg.

 

BESTEMMINGSPLAN


Op de locatie aan de Heemtweg 1 te Sint maarten geldt het bestemmingsplan landelijk gebied Harenkarspel vastgesteld door de gemeente Schagen op 11 december 2013. De bestemming betreft Agrarisch met Waarden met zaadveredelingsconcentratiegebied. Dit is gunstig voor het vestigen van zaadveredelingsbedrijven.

 

KADASTRAAL


De percelen zijn kadastraal bekend als Gemeente Warmenhuizen, sectie F, nummers 615, 656 en 637 en hebben een totale perceeloppervlakte van circa 8.70.23 ha.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -