Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Burgerbrug, Grote Sloot 118A

Prijs
.k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vrij gelegen, ruime vrijstaande woning met garage en met uitzicht over water en landerijen

Landelijk wonen aan de Grote Sloot

• Landelijk gelegen woning met garage
• Gelegen op een mooi, ruim perceel van circa 1.610 m²
• Prachtig uitzicht over water en landerijen
• Gebouwd in 2001

Deze mooie en ruime vrijstaande woning is gelegen op een unieke locatie. Vanuit de woonkamer kijkt u over het grootse water van de Grote Sloot met in de verte de duinen van Schoorl. De woning heeft een recent bouwjaar waardoor deze is voorzien van goede isolatie en veel wooncomfort. Echt alle ruimtes zijn in deze woning van lekker groot formaat. Daarnaast zijn ze ook nog eens voorzien van veel raampartijen waardoor ze ook nog eens lekker licht zijn.

Uitzicht

Burgerbrug is een klein dorp op enkele kilometers van het strand. Het dorp is meteen na de droogmaking van de polder gesticht. Hier heeft zich een lintvormige bebouwing met veel variatie langs de Grote Sloot ontwikkeld. Burgerbrug heeft een actieve dorpsgemeenschap. Er bestaan diverse verenigingen die activiteiten organiseren in en rond het dorp en sinds kort is er een brede school.

Burgerbrug is gelegen op korte afstand van de kustplaatsen Petten en Schoorl. Een gebied waar u kunt genieten van een heerlijk strand, een prachtig duin- en boslandschap en een gezellig centrum met winkels, restaurants en terrasjes. Daarnaast ligt Grote Sloot 118A op circa 11 kilometer van de stad Schagen waar u ook alle voorzieningen treft. Ook kunt u terecht in de nabij gelegen dorpen Tuitjenhorn en Warmenhuizen.

Woonhuis

Woonhuis

Deze goed ingedeelde woning is gebouwd in 2001 en beschikt over circa 207 m² woonoppervlakte. De woning heeft een bruto inhoud van circa 869 m³. De voorgevel is circa 7,40 meter breed en de zijgevel circa 11,4 meter lang. De goothoogte bedraagt circa 2,80 meter en de nok circa 7,5 meter.

De woning is voorzien van gemetselde gevels en heeft een zadeldak met wolfseinden welke gedekt is met pannen. Daarnaast heeft de woning hardhouten kozijnen welke voorzien zijn van isolatieglas. De vloeren op zowel de begane grond als de verdieping zijn van beton.
De woning is aangesloten op water, elektra, gas en het riool. Ook is er kabel ten behoeve van tv, bellen en internet aanwezig.

Indeling

Begane grond

Plattegrond

De sfeervolle en ruime entreehal, welke zich aan de voorkant van de woning bevindt, geeft toegang tot de verschillende vertrekken van de woning.

De grote woonkamer met erker beschikt over vele raampartijen. Hierdoor ontstaat een fijne zonnige en lichte ruimte die op veel verschillende manieren is in te richten. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de tuin. De woonkamer beschikt over een sfeervolle gashaard die de ruimte in de koude wintermaanden in korte tijd heerlijk warm kan stoken.

Erker

De mooie, grote leef keuken heeft veel mooie raampartijen waardoor er veel licht naar binnen valt. Tevens bevinden er openslaande deuren in de keuken welke toegang geven tot het buitenterras.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is meer dan genoeg kast- en werkruimte en er is nog genoeg ruimte voor een eettafel waardoor de keuken ook echt als woonkeuken kan worden gebruikt.

Deze ruime vrijstaande woning heeft tevens op de begane grond een grote bijkeuken, een slaapkamer, een badkamer en een separaat toilet. De bijkeuken grenst aan de keuken en is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting en is grotendeels betegeld.

De eerste slaapkamer van de in totaal vijf slaapkamers is op de begane grond en is vanuit de entreehal bereikbaar. Deze kamer is mooi van formaat en heeft een mooie, hele grote vaste kastenwand. Deze slaapkamer heeft de beschikking over een eigen, aan de kamer grenzende badkamer die is ingericht met een inloopdouche, wastafel met spiegel en een handdoekenradiator. De badkamer is volledig betegeld met een warme, lichte tegel op de wanden. De vloer is betegeld in dezelfde kleurstelling met een iets kleinere tegel.

Eerste verdieping

Plattegrond

De verdieping met een woonoppervlakte van ruim 100 m² is meer dan groot. De vier slaapkamers zijn van een mooi formaat en zijn gunstig ingedeeld.

Elke kamer kan op verschillende manieren worden ingericht daarnaast is er in elke ruimte handig gebruik gemaakt van de schuine ruimte onder de kap door overal vaste, ingebouwde bergruimte te creëren die door middel van schuifwanden bereikbaar zijn.

Op de verdieping bevindt zich de tweede badkamer van de woning. Deze badkamer is groter dan de badkamer op de begane grond en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een toilet. Ook deze badkamer is licht betegeld. Er zijn twee grote ramen aanwezig waardoor goed ventileren hier geen probleem is.

Garage

De garage grenst aan de woning en is inpandig bereikbaar vanuit de hal. De overheaddeur is elektrisch en op afstand bedienbaar.

De tuin

Tuin

De tuin is overzichtelijk en verzorgd aangelegd met groene perken en gezellige terrassen. Een heerlijke tuin waar, door de ligging op het zuidoosten (achtertuin) en zuidwesten (zijtuin) altijd een plekje in de zon is te vinden.

Kadastraal

 Het perceel is kadastraal bekend als Gemeente Zijpe, sectie E, nummer 864. Het perceel is circa 1.610 m² groot.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -